Norges Basketballforbund / For deg / Trener / Nyheter trener / Meld deg på Baskethelgen 2023
Baskethelgen beskåret.png

Meld deg på Baskethelgen 2023

Så er det straks deadline for påmelding til Baskethelgen 2023 - Årets største og viktigste samlings- og møteplass for trenere i Norsk Basket.

Du finner mer info om Baskethelgen 2023 på denne side: Baskethelgen 2023

 

Hvis du vil gå direkte til påmelding, så kan du benytte dette link: https://minidrett.nif.no/Event#8390589-010

 

Påmeldingsavgiften på kroner 699,- (som de fleste klubber dekker for sine medlemmer) dekker:

  • Lunsj lørdag og søndag
  • Middag med prisutdeling på Ullevål Panorama på lørdagen
  • Avtalepris på overnatting på Ullevål Panorama, så lenge vi har ledige rom til avtalepris (forutsetter bestilling innen 31.07.2023)
  • 2 dager med forelesing, mingling, nettverksbygging, erfaringsdeling og en hyggelig sosial arena med hele basketballfamilien under samme tak i 2 dager.
  • For trenere dekker deltagelsen i tillegg kravet om lisensgivende tiltak og alle deltagere vil få deres trenerlisens fornyet frem til 30.06.2026

 

For trenere er årets viktigste selling-points at hovedtemaet i år er en «break-down» av sportslig plan og spilleprinsipper i 4 konkrete økter med Mathias Eckhoff, Gunner Nesbø og Audun Eskeland som keynote speakers. Disse gjennomføres på to ulike nivå. Det betyr at de 4 øktene brytes ned på 2 nivå under helgen, der trenere for spillere opp til U12/U13 kan følge breakdown relevant for deres aldersgruppe og trenere for spillere U14-U19 kan følge breakdown som er relevant for denne aldersgruppe. Vi har stor tro på, at dette vil være clinics av stor relevans og faglig høy kvalitet.

 

Derutover vil det være fokus på lederskap, kommunikasjon/konflikthandtering og gjennomgang av årets nye regler på de øvrige øktene som tilbys på Baskethelgen 2023.

 

Jeg er nok farget av å ha planlagt årets samling, men årets program holder høy kvalitet og har en sterk relevans til hverdagen i norsk basketball. Det er min vurdering at Baskethelgen 2023 vil være en veldig bra arena for kompetanseutvikling hos trenere i norsk basketball UANSET NIVÅ OG FORUTGÅENDE ERFARING.

 

Nå er det mitt håp at klubbene ser dette og ønsker å melde på trenere, dommere og andre ressurspersoner på arrangementet… for uansett program, så er det deltagerne som til slutt sikrer nivået, læringen og den gode møteplassen.

 

 

Jeg håper at du ønsker å bli med og påmelder deg i dag…

 

 

 

Spørsmål? Ta kontakt idag...

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sportssjef

Landslag, landskamper, sportslig utvikling og dispensasjonssaker.

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sportssjef

Landslag, landskamper, sportslig utvikling og dispensasjonssaker.