Bergen kommune.jpg
Foto: Bergen kommune

Bergen kommune har kunngjort lokale korona-tiltak for å begrense smitte

Lokale korona-tiltak i Bergen kommune

Bergen kommune hadde i går, tirsdag 8.september, pressekonferanse hvor de kunngjorde lokale korona-tiltak for å begrense smitte i området. Kommunen er ikke stengt ned, men har satt inn tiltak som skal være med å stoppe utviklingen av smitte. Det å begrense antall personer samlet på et sted er et av de viktigste tiltakene. Tiltakene gjelder i første omgang for en periode på ti dager, til 18. september.

Basket er ikke kommet i gang med kamptilbudet, og per dags dato rammer ikke kommunens tiltak regionens aldersbestemte serie og vi har foreløpig planlagt seriestart 17. oktober.

 

Trening

Trening kommer ikke under de nye retningslinjene som Bergen kommune har kommet med når det gjelder maks antall 50 personer på et arrangement. Trening er ikke definert som et arrangement. Fortsatt gjelder retningslinjer med maks 20 personer per gruppe, og 1 meter avstand mellom gruppene.  Ber dere følge med på siden Korona-situasjonen på basket.no. Link til siden, se her

På denne siden finner du også Veileder for gjenåpning av basketballaktiviteten. Her ligger det føringer for gjennomføring av trening og ber dere om å lese denne.