RS Kevin Juhl-Thomsen instruerer 2019.jpg

Ny utviklingskonsulent i Region Sør

NBBF har over lengre tid fulgt med på utviklingen i Region Sør. Nå velger de å tilføre administrative ressurser til regionen, for å støtte et hardt trengt frivilligapparat og sette enda større fokus på videreutvikling.  

Kevin Juhl-Thomsen skal bidra til enklere hverdager i de mindre regionene, med spesielt fokus på Region Sør.

En kjent person for de fleste, både som ressurs i sør og som landslagstrener, nå er Kevin også engasjert som ansattressurs i 50% stilling til og med 31.12.20.

"Jeg gleder meg til ny rolle i norsk basket og nye kolleger. Jeg føler, at det har skjedd mye nytt og spennende i forbundet, og regioner, de siste årene, og jeg gleder meg til å samarbeide med, og bidra til, et  spennende kollegium. Jeg ser frem til å arbeide for videre utvikling av verdens kuleste idrett i Norge. "

Kevin har ved siden av denne stilling også en stilling som idrettskonsulent i Kristiansand Idrettsråd og vil ha kontorplass på Idrettens Hus i Kristiansand, med besøk på Ullevål ved behov.

NBBF har henvendt seg til regionene, og primært til Nord, Sør og Midt med ønske om tilbakemelding om behov for bistand. Regionenes ønsker blir tatt med i en helhetsvurdering som vil danne grunnlaget for Kevins arbeidsoppgaver.

I Region Sør skal Kevin gjøre noe mer administrativt enn i de andre regionene, arbeidsoppgavene i Sør blir i tillegg til gjennomføring av aktivitet følgende:

  • Bindeleddet for post3 aktivitet og rapportering
  • Handlingsplanansvarlig
  • Involvert i styremøter med innkalling og protokollskriving
  • Gjennomføre aktivitet
  • Koordinere regionsting
  • Hallfordeling
  • Kontaktperson for klubber og medlemmer

 

Korona-situasjonen kan påvirke dette arbeidet.

 

Kevin kontaktes på:

Kevin.Juhl-Thomsen@basket.no - tlf. 92878107

 

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Utviklingskonsulent