Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2020 / DST 2020: 1 uke igjen
DST2020logo.jpg

DST 2020: 1 uke igjen

Det er nå én uke igjen til DST 11 og det er allerede 130 påmeldte.

Det er nå én uke igjen til 11. utgaven av Den Store Trenerhelgen går av stabelen og vi gleder oss til igjen å samle trenere fra hele landet.

Det er svært gledelig at trenere fra alle regioner er representert og at vi en hel uke før arrangementet teller 130 deltakere må sies å være veldig bra. Hyggelig er det også at trenere utenfor Norge ønsker å delta på DST og i år kommer åtte trenere fra Sverige og Hammarby Basket til Norge for å delta på DST. 

Her kan dere se oversikt over alle påmeldte DST per 17.01.2020.

Vi ser frem til en innholdsrik helg med mye basketfag, erfaringsutveksling og treffe gamle og nye basketvenner. Programmet er klart hvor dere finner alle tider og forelesere.

Vi vil samtidig minne om at det gis reisestøtte til alle tilreisende deltakere.

Mer informasjon om DST finner dere her.

Påmelding
Vi har åpnet påmelding i noen dager til så flere skal ha mulighet til å delta. Påmelding til DST 2020 gjøres via www.minidrett.no. Bruk følgende link som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen kurs. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Deltakeravgift er kr 699,- og betales ved påmelding.

Torkild Rødsand
Torkild Rødsand
Trener- og dommerkoordinator