Norges Basketballforbund / For deg / Trener / Den Store Trenerhelgen har blitt Baskethelgen

Den Store Trenerhelgen har blitt Baskethelgen

Nå er det bare å glede seg til årets felles sesongåpner - Baskethelgen - hvor vi kombinerer Den Store Trenerhelgen, Det Store Klubbmøtet og nyskapningen Den Store Dommerhelgen for å samle hele familien til et felles kick-off arrangement forut for sesongstarten.

Den Store Trenerhelgen XV (DST 2024) går av stabelen 31. august-1. september 2024 som en del av Baskethelgen 2024.

Hvert år siden 2010 samles over 100 trenere til årets store kompetansehelg for trenere. Nå har det blitt tid for den femtende utgaven og vi forventer mer enn 300 deltakere til dette års arrangement. I 2022 var vi 225 deltagere, hvorav 125 trenere og i 2023 økte vi til mer enn 300 deltakere.

 

Sted: Norges Idrettshøyskole, Sognsveien 220, 0863 Oslo

Tid: Lørdag 31. august og søndag 1. september 2024

 

Helgen har blitt et etablert samlingssted for landets trenere uansett nivå, som får 2 dager fullpakket med forelesninger, foredrag og presentasjoner. Flere profilerte og mindre profilerte nasjonale og internasjonale forelesere deler av sin erfaring for å gi inspirasjon til alle trenere i Norge og det vil være god sjanse for å mingle og bli kjent på tvers av klubber, nivå og regioner. 

 

I 2022 ble hele familien samlet = Baskethelgen 

Som et nytt tiltak for å styrke fellesskapet i basketballfamilien etter lang tids isolasjon, valgte vi å samle hele basketfamilien på NIH den samme helgen. Det vil si at det i tillegg til Den Store Trenerhelgen også ble avholdt Det Store Klubbmøtet sammen med elitedommersamling og BLNO møte.

I 2023 forsterker vi satsningen med første utgave av Den Store Dommerhelgen og det ble i tillegg avholdt forbundsstyremøte og det årlige BLNO møte.

 

Felles middag på lørdagen

På lørdagen er det felles middag med utdeling av årets trener-, dommer- og klubbpriser.

 

 

Nå finner du al praktisk informasjon på landingssiden for Baskethelgen: 

 

Akrem Dagnew
Akrem Dagnew
Sports- og utdanningskonsulent

Utvikling og gjennomføring av kurs og kompetansetiltak for dommer og trenere.