Norges Basketballforbund / For deg / Trener / Den Store Trenerhelgen

Den Store Trenerhelgen

Den Store Trenerhelgen 2020 (DST 11) går av stabelen 25.- 26. januar 2020.
Hvert år siden 2010 samles over 100 deltakere årest store Trenerhelg. Den Store Trenerhelgen er samlingsted for alle trenere som får en helg fullpakket med forelesninger, foredrag og presentasjoner. Flere kjente nasjonale og internasjonale forelesere kommer for å gi inspirasjon til alle trener i Norge.
 
Sted:
I år arrangeres Den Store Trenerhelgen på Norges Idrettshøgskole 25.-26. januar 2020.
 
Programmet:
Programmet vil ha noe for alle trenernivåer og aldersgruppen man er trener for. Det vil være forelesninger i auditorium og idrettshall og vil være både felles, men også differensierte forelesninger basert på målgruppen du er trener for.
 
Vi er veldig glad for å presentere et program med erfarne forelesere og gir et tilbud til både elite-, ungdoms- og barnetrenere. Her vil alle trenere finne noe som passer. Program
 
Tidsramme:
Lørdag 25. januar
10:30 Velkommen
12:30 Lunsj
17:30 Ferdig og egentid
18:30 Middag
 
Søndag 26. januar
09:30 Forelesning
12:15 Lunsj
16:30 Avslutning
 
Trenerpriser:
Under DST deles det ut trenerpris i fire kategorier, til de trenerne som har utmerket seg i året som har gått. Kategoriene er Årets Trenerentusiast, Årets Topptrener, Årets Trenertalent og Årets Hederspris. Oversikt tidligere vinnere
 
DST på video:
DST har en egen videokanal på Vimeo hvor det ligger videoer fra tidligere arrangementer. Gå inn på denne nettsiden: https://vimeo.com/channels/dst
 
Påmelding:
Påmelding til DST 2020 gjøres via www.minidrett.no. Bruk følgende link som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen kurs. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Deltakeravgift er kr 699,- og betales ved påmelding.
 
Reisestøtte: 
For tilreisende deltagere fra andre områder enn Region Øst vil deltakere kunne få refundert 70% av dokumenterte reiseutgifter med billigste reisemåte til og fra Oslo. Ved flyreise inkluderes også flybuss og flytog. Øvre maksgrense for reisekostnader som refusjon vil ta utgangspunkt i er kr 2000 (kr 2500 fra Region Nord pga økte reisekostnader).

Refusjon skjer etter innsendt regning med dokumentasjon senest 16. februar 2020.

Offisiell middag lørdag kveld:
Som de siste årene vil vi samles lørdag kveld i restauranten til Thon Hotel Ullevaal Stadion i 3. etasje. Alle deltakere på Den Store Trenerhelgen er invitert og i tillegg kommer forelesere, ansatte, styret fra NBBF og deltakere på klubbledermøtet (DSK). Det blir servert middag og selvfølgelig vil våre viktige Trenerpriser blir delt ut. Vi oppfordrer alle til å stille til en stor sosial sammenkomst. Vi ønsker velkommen kl 18:30 med felles program til kl 21:30. Etter felles arrangement vil det bli anledning til å fortsette praten frem til servering stenger kl 23.
Invitasjon

Overnatting:
Vi anbefaler overnatting på Thon Hotel Ullevaal Stadion. Hotellet er også i tilknytning med Meet hvor offisiell middag finner sted lørdag kveld. Det er reservert et antall rom på Thon Hotel Ullevaal Stadion. Pris er kr 931,- for enkeltrom og kr 1101,- for dobbeltrom. Booking av rom gjøres ved å sende mail direkte til hotellet til ullevaal.booking@olavthon.no og oppgi reservasjonskode 28587253 . Rommene er holdt av til og med 9. desember 2019. Dvs at etter 9. desember 2019 frigis disse rommene til andre gjester.

Kontakt oss:
Er det noe dere lurer på så er det bare å ta kontakt med trener- og dommerkoordinator Torkild Rødsand tlf. 92211514, epost: torkild@basket.no

Torkild Rødsand
 

Torkild Rødsand

Trener- og dommerkoordinator

E-post: torkild.rodsand@basket.no
Mobil: 922 11 514