Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Ny utviklingskonsulent
Sivert Røseid og Generalsekretær Espen A. Johansen
Sivert Røseid og Generalsekretær Espen A. Johansen

Ny utviklingskonsulent

Sivert Røseid skal styrke NBBFs arbeid med kompetanseheving og aktivitet for barn og ungdom regionalt. Med bakgrunn fra klubb og utdanning innen helse og idrettsledelse bringer han mye spennende kompetanse til NBBFs administrasjon.

Sivert er for tiden styreleder i Raunmens og Årnes basket, en rolle han trer ut av når han begynner som utviklingskonsulent region i NBBF. Han fikk prisen årets unge leder for sitt arbeid i 2020 og er også regionsdommer. Han utkonkurrerte ti andre søkere til jobben som utviklingskonsulent region, en stillingen som har til hensikt å styrke det regonale arbeidet.

"Blant mange gode kandidater falt valget vårt på Sivert. Vi ble mektig imponert over hans kunnskap om klubbdrift, hans ambisiøse og reflekterte tilnærming til de arbeidsoppgavene som vi synliggjorde i utlysningen. Jeg gleder meg til at Sivert starter hos oss i juni" uttaler generalsekretær Espen A. Johansen til basket.no.

Sivert blir fra og med juni den tredje utviklingskonsulenten i NBBF, og denne stillingen er i enda større grad dedikert til arbeid med miljøene i hele Norge.

Les utlysningen her: NBBF søker utviklingskonsulent region