Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / U16 landslagssamling i februar er avlyst
NBBF Fatima Mohammad U16-nordisk.JPG

U16 landslagssamling i februar er avlyst

Seriespill for barn og unge er fremdeles første prioritet fremover.

Som publisert på mandag 18. januar er U16 landslagssamlingen i februar avlyst. Nedstenging av toppidrett og kommunale tiltak som setter begrensninger for trening i kommuner med høy smitte gjør at den siste helgen i februar blir tilgjengeliggjort for mulige kamper for barn og unge. Lite kamptrening og korona-anbefalinger tilknyttet reise og samling av personer gjør en slik samling uforsvarlig i februar. Det jobbes kontinuerlig med muligheter for alternative samlinger fremover. U landslagssamlingene i mai er foreløpig uberørt. NBBF kommer tilbake med mer informasjon om U-LL sesongen fortløpende.

Det er utfordrende tider for dere som er i U-LL alder. Det er fortsatt sterke begrensninger på deres muligheter til å spille basket, og å være sammen. Vi håper vi er snart i mål.

I mellomtiden finnes det alternative måter å trene hjemme på. Bruk gjerne tiden på å vedlikeholde fysikken for å holde oppe de fysiske kravene for å være en god spiller. NBBF har nå en plattform hvor dere kan finne treningsprogram du kan gjøre hjemme. På basket. Kan du finne forslag til treningsuker for familien, 12-14år, 15-17år og seniorspillere. Her vil det bli publisert treningsprogrammer dere kan følge med jevne mellomrom.

Har du en god ide til hvordan NBBF kan bidra til å holde motivasjonen oppe blant barn og unge?
Send en mail til kristin@basket.no :- )