Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Påminnelse om å søke om arrangementer
3x3_1.jpg

Påminnelse om å søke om arrangementer

Med gjenåpning av muligheter for både trening og konkurranse, har det nå blitt annonsert turneringer som vil bli spilt etter sommerferien. Norges Basketballforbund minner om at turneringer skal søkes om, og at dette er viktig for å unngå at gode arrangementer kolliderer med hverandre.

Hvis din klubb tenker på å arrangere en turnering i løpet av høsten 2021, ber vi om at dette meldes inn til NBBF per e-post til Brent Hackman. Hele søknaden består i å orientere om tidsrom og hva man ønsker å arrangere – det er ikke mer komplisert enn det. Dette er forankret i kampreglementet kapittel 4. Det er viktig at dette blir gjort, slik at vi kan legge gode arrangementer på forskjellige helger.

Vi ber også om at klubbene sjekker hovedterminlista for 2021-2022 før de planlegger arrangementer. Vi ønsker ikke at større turneringer eller arrangementer legges til tidsrom der det er aktivitet for landslag, UNM, eller andre viktige konkurranser innen enten 3x3 eller rullestolbasket. Det handler blant flere andre ting om å ha tilgang på mange nok gode dommere samtidig.

Klubber som skal delta i turneringer utenfor Norge skal også søke om dette, på samme måte som når man søker om arrangement.