Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Det Store Klubbmøtet 2022
DSK 21.png

Det Store Klubbmøtet 2022

DSK blir arrangert på Norges Idrettshøyskole 29. - 30. januar 2022. Dette er norsk baskets viktigste møteplass for personer med nøkkelroller i klubbene! I løpet av helgen vil det bli delt ut klubb- og trenerpriser, og vi ønsker oss nominasjoner på gode kandidater. Sørg for å sette av datoen allerede nå!

Det Store Klubbmøtet (DSK) 2022 bli arrangert på Norges Idrettshøyskole, samtidig som Den Store Trenerhelgen. DSK er en arena med fokus på utvikling av klubbene og nettverksbygging. Alle med interesse for utvikling av klubb er invitert til seminaret. Dette kan være personer med nøkkelroller i klubb, unge ledere, ansatte og styrerepresentanter i region eller forbund. Representanter fra NBBFs administrasjon vil være tilstede under seminaret. Les mer om DSK på basket.no. 

Agenda for samlingen blir publisert fortløpende på Basket.no

Deltakeravgiften til DSK 2020 er satt til 699,- og inkluderer lunsj lørdag og søndag, og middag lørdag kveld med utdeling av Årets Klubb- og Trenerpriser. 

Vi ønsker nominasjoner fra miljøet til Årets Klubb- og Trenerpriser. Det er en styrevedtatt jury som gjennomfører tildelingen av prisene. Her er lenke til nominering av årets klubbpriser og årets trenerpriser. 

Det er etablert reisestøtte for tilreisende deltakere på lik linje som deltakere til Den Store Trenerhelgen. Tilreisende vil kunne søke om reisestøtte på 70% av sine utgifter, opptil 1 500,-. Overnatting på hotell må dekkes av deltakeren. Informasjon om hotell og sted for middagen vil bli publisert i nærmeste fremtid på basket.no. 

 

Påmelding til DSK gjøres via Min Idrett, lenke til påmelding er her