Bak fra venstre: Joar Norekvål Rasmussen, Leo Kovac, Arn Skorve Kindem, Leon Brekkhus Mandic og Rasmus Røynesdal. Foran fra venstre: Håkon Ormåsen og Robel Frezgi Tesfagabr.
Bak fra venstre: Joar Norekvål Rasmussen, Leo Kovac, Arn Skorve Kindem, Leon Brekkhus Mandic og Rasmus Røynesdal. Foran fra venstre: Håkon Ormåsen og Robel Frezgi Tesfagabr. Foto: Tilde Martinussen

Kamplederkurs og sesongavslutning

Helgen 25.-26. mai blåste helt ferske kampledere i gang sesongens siste EasyBasket-arrangement i Zinken Hopp og i Sandnes.

Lørdag 25. mai var det full aktivitet i Zinken Hopp fra tidlig morgen til sent på ettermiddagen. Hele 21 lag var i aksjon og det er sesongens største EasyBasket-arrangement.

- EB-arrangement var i mine øyne helt strålende. Så superfornøyd med hvordan det gikk! uttalte arrangementsansvarlig i Ytrebygda BBK, Arne F. Ingebrigtsen. Selv hadde arrangørklubben med nesten 80 spillere fra skoleprosjektet sitt og mange av disse spilte sine aller første basketkamper.

Dommerne denne dagen var nyutdannede kampledere fra Voss Basketballklubb. Guttene hadde praksisdelen i kurset under kyndig veiledning av Tilde Martinussen og Iman Yousuf. Guttene fra Voss var veldig fornøyde med dagen og med veiledningen de fikk, og de gleder seg til å komme i gang med dømming over sommeren.

25.-26. mai var det også kamplederkurs og EasyBasket-arrangement i Sandnes med Fredrik Rasmussen som instruktør og veileder. Her deltok det 13 ivrige gutter fra hhv. Lura/Sandnes, Stavanger og Staal Jørpeland.

Det var en veldig fin helg med engasjerte deltakere! Og at vi har noen potensielle dommerspirer der er jeg ikke i tvil om, uttalte Rasmussen etter en vellykket helg i Sandnes.

Også på EasyBasket-arrangementet i Sandnes søndagen var det meget god påmelding med hele 15 deltakende lag.

Vi takker med dette for en flott EasyBasket-sesong og ønsker alle en riktig god sommer og velkommen tilbake til ny sesong fra september av.