Dommer med ball_960_549.png

Årets dommere i Region Vest

Vi har nå kåret Årets dommere i Region Vest sesongen 2023-24. Se hvem disse er...

Uten dommere - ingen kamp! Vi er utrolig takknemlig for all hjelpen vi får fra alle våre dyktige og positive dommere i regionen! TAKK TIL DERE ALLE SAMMEN!

Som en ekstra motivasjon og påskjønnelse viderefører vi kåringen av Årets dommere.

Årets dommere 2023-24 deles inn i fire kategorier: Beste kvinnelige dommer, Beste mannlige dommer, Årets unge dommer sone nord og Årets unge dommer sone sør.

Jurien har kåret følgende dommere til Årets dommere:

Beste kvinnelige dommer

Hanan Omar Yousuf (2007):

Hanan er en dommer som blir bedre og bedre for hver kamp hun dømmer. Hun er veldig blid og er lett å snakke med. Hun jobber alltid for å bli bedre og er åpen for tilbakemeldinger fra alle. Hun brenner for å forbedre dommermiljøet og gjør alt hun kan for at kampen skal bli bra for alle. Vi ønsker Hanan lykke til videre med dommerkarrieren!

Beste mannlige dommer

Faustus Tumelionis (2001):

Faustus er en dommer som er godt likt blant alle. Han har gode regelkunnskaper og er veldig tydelig når han dømmer. Han samarbeider svært godt, tar veldig godt vare på meddommerne sine og kommer gjerne med gode tips. Faustus er fleksibel og et ja-menneske, og han viser stor vilje til å utvikle seg som dommer. Vi håper vi får glede av å ha Faustus i miljøet i lang tid fremover.

Årets unge dommer sone nord

Matti Kifle Assefa Aalen (2007):

Matti er en dommer som alltid stiller opp når han har mulighet, uavhengig av hvor kampen/kampene er. Han tar alt med et smil, og han viser mye glede når han dømmer. Han er veldig flink til å lede kampene, hvis det er noe spillere ikke forstår så kommer han alltid med et smil og en forklaring. Han har også komt seg opp på U13 nivå nå, og tatt Aspirantdommerkurs. Han har en lys fremtid på dommersiden!


Årets unge dommer sone sør

Henrik Hetland (2004):

Henrik har i løpet av to år gått fra kampleder til regionsdommer. Han har vist stor fremgang og får svært gode tilbakemeldinger som dommer. Han har godt humør, er positiv og pliktoppfyllende. Vi håper vi får se mye til Henrik som dommer også fremover!

Vi gratulerer Hanan, Faustus, Matti og Henrik som Årets dommere 2023-24!