basketiskolen.jpg

Utviklingssamling i Region Sør utsettes til 2021

Utviklingssamlingen som skulle vært gjennomført førstkommende helg er dessverre blitt utsatt til 2021 pga den siste tids opptrapping av koronasituasjonen.
"På grunn av innstramminger i blant annet reiseaktivitet for sentralt ansatte i NBBF, basert på den siste tids økning i smittetilfeller i Oslo, ser vi oss dessverre nødt til å utsette arrangementet i helgen. Det er sterkt ønske om å få til samlingen, men det må dessverre bli over jul."
 
Med ovennevnte forklaring til grunn, så ser vi oss nødsaget til å flytte helgens utviklingssamling til 2021. Forhåpentlig, så betyr det at vi er enda bedre forberedt til samlingen og har mange konkrete erfaringer fra årets sesong med oss inn i samlingen. 
 
Samlingen er et felles ønske fra både NBBF sentralt og regionens klubbledere for å arbeide videre med utvikling av regionen. 
 
Axel Langaker som er prosjektleder region for NBBF sir "dette var noe vi hadde gledet oss til, men vi kommer sterkere tilbake". NBBF forteller, at de hadde gledet seg til å få revitalisert dialogen med klubber og ressurspersoner fra Region Sør i lyset av den store utvikling, som har skjedd i regionen.
 
Men nå må det altså bli på den andre siden av jul. 
 
 
Det går selvfølgelig ut ny invitasjon til samlingen, når denne er terminfestet.
 
Vel mødt!