Nå skal det bli masser av EB arrangement, så spillerne kan få lov å spille kamper igjen
Nå skal det bli masser av EB arrangement, så spillerne kan få lov å spille kamper igjen

Publisering av terminliste

Det er ikke bare korona som påvirker årets sesong. Det er mange nye ting som implementeres i årets sesong og derfor kan det til tider gå lidt hardt utover kommunikasjon, tidsfrister og annet. Men fortvil ikke...

Det er mange nye tiltak i forbindelse med årets sesong. Det første og fortsatt mest iøynefaldende er korona situasjonen, som fortsatt gjør mange ting vanskelig, men det er også en del nye rutiner som innføres. 

Akkurat nå virker det kanskje voldsomt og uoverskuelig, og er med til å øke usikkerhet og frustrasjon, men alt er tiltenkt å skape bedre rutiner, mindre administrasjon og enklere avvikling... det vil si, mer tid til moro og aktivitet. 

Til å starte med, så virker det kanskje motsatt... men med din hjelp og velvilje, så blir det altsammen fort mye bedre. Hjelp regionen, hjelp klubben og hjelp laget å finne gode løsninger... og ta utfordringene med et smil ;-) 

 

Den viktigste sak å informere om nå, er terminlisten, da det ikke er satt opp og sendt ut et kampprogram for årets sesong. 

I kalenderen på forsiden, eller på denne link, så finner du kalender for årets sesong. Her fører vi inn alle offisielt godkjente arrangement i regionen (akkurat nå er denne oppdatert frem til jul 2020). 

Her ser du hvilke helger som er satt av til kamper i høst. 

Konkret er det helgene: 

7. og 8. november i Grimstad

14. og 15. november i Kristiansand

21. og 22. november i Kristiansand

12. og 13. desember i Tveithallen

19. og 20. desember (NM kval for U16 og U19)

 

Lørdager er EB kamper (U10 og U12).

Søndager er øvrig ungdom (13-19 år).

Senior har ikke tillatelse til å spille enda. 

 

Spilleskjema kjenner vi ikke enda, da vi skal innføre bruk av TurneringsAdmin og lagene skal melde seg på via den løsning. Egen info om denne løsning er sendt til klubb. 

Etterhvert som dette fungerer, turneringer blir lagt inn og påmeldinger blir registrert, så kan dere finne info på app'en "MinBasket", som vi hermed oppfordrer dere til å laste ned og ta i bruk. 

Denne sesong blir en test sesong på mange måter, men vi har uansett fokus på det som er viktigst... at ungene har det gøy, spiller basket og blir kjent med hverandre. 

Basketball er GØY, MÅLRETTET og INKLUDERENDE.

 

Med ønske om en riktig god sesong... selvom det er "lidt irriterende", når tinge ikke fungerer som de skal ;-)