pirates cup avlyst.png

Pirates Cup 2020 avlyst pga korona

Sørlandets basketballklassiker, basketballturneringen "Pirates Cup", har dessverre måttet avlyses som en naturlig konsekvens av koronasituasjonen, melder Kristiansand Basket, Sørlandets største basketballklubb og arrangør av den tradisjonsrike turnering.
Her følger den offisielle melding fra Kristiansand Basket:

"Årets Pirates cup avlyses dessverre på grunn av korona viruset. Pirates cup er en av Norges største basket-turneringer, og har blitt arrangert i over 25 år, med land fra hele norden. Tradisjonelt har det vært med rundt 1000 spillere. Vi har også over 100 frivillige, som hjelper til med alt fra vaffelsteking til overnattingsvakter. Klubben gledet seg til enda flere deltakere i år.
 
Med cupen ønsker Kristiansand pirates å spre basketglede til hele Sørlandet. Det er et viktig prosjekt og noe mange ser frem til. For mange er ikke sesongen over før Pirates cup er spilt - først da får man testet seg skikkelig.
 

Pirates cup er stolte over å ha hatt med flere lag og dommere fra Danmark. Det er et spennende samarbeid hvor det beste fra to nasjoner møtes. Kristiansand Pirates beklager at cupen ikke kan arrangeres i år, men lover at neste år skal bli den beste turneringen hittil. "