Ny styreleder i Sør

RS Jesse Krombel.jpg
Jesse Krombel ble vist tillitten av det ekstraordinære årsmøte 31.august.
Dette er det nye regionsstyret i Sør

Jesse Lee Krombel fra Arendal Titans (leder)

Erik Johnsen fra IL Express (nesteleder)

Nick Savaris fra IL Express 

Johannes Jacobus Feenstra

Vuk Milanovic fra Kristiansand Pirates 

Anthony Collins fra Kristiansand Pirates

Matias Smørvik fra KSI

Gustav Steimler fra SMBBK

 

Hvem er nå denne nye lederen

Jesse Lee Krombel flyttet fra Orlando, Florida USA til Arendal i 2008 og ble med i Arendal Titans BBK i 2009. Han spilte for Titans fra 2009-2014. 

I 2011 så Jesse Lee Krombel en mangel på 3x3 turnering i sommermånedene på Sørlandet. Han opprettet organisasjonen Hoop It Up Norway for å markedsføre basketball og organisere 3x3 turneringer i sommermånedene. Disse arrangementene er gjort i samarbeid med NBBFs Martin Wroblewski. 

I 2014/2015 gjennomførte Jesse Lee Krombel over 49  skolebesøk og introduserte basketball til over 1000 ungdommer på sørlandet i samarbeid med N.I.F programmet Aktiv365. 

I sommeren 2018 fikk Jesse Lee Krombel innvilget en søknad på vegne av Sør på 500.000kr til Gjensidige prosjekt for ungdommene i Arendal, ved å tilby Urban aktiviteter som basketball, skateboarding og Parkour fra mai til august.

For tiden fortsetter Jesse Lee Krombel å markedsføre basketball på Sørlandet via 3MOT3 turneringer, sommer basketballaktiviteter på N.I.F Idrettsleiren og være trener for Arendal Titans BBK.