coronabasketstor2-01.png

Gjeldende tiltak og regler i klubbens idrettshall

Vi oppfordrer alle klubber til å oppdatere sin hjemmeside ukentlig med informasjon om gjeldende smittevernregler i egen idrettshall.

 

Region Øst kom idag med en oppfordring til alle klubber i regionen om, å lage en egen side på klubbens hjemmeside, som oppdateres og revideres hver uke. Informasjon om gjeldende regler og tiltak som klubben har valgt å gjøre den kommende helgen ifh kiosk, publikum, smitteverntiltak etc i egen idrettshall.

De anbefaler at klubbene oppdaterer sin side hver fredag før kl.12.00 slik at alle kan gå inn og lese gjeldende regler før helgens kamper.

Hønefoss BBK har gjort dette og vi oppfordrer klubbene til å se og lære av hverandre her. Et glimrende tiltak som skal gjøre hverdagen enklere for alle i denne spesielle situasjonen.

Vi oppfordrer alle klubber i Region Sør å gjøre det samme. Da kan besøkende klubber orientere seg om, hva som gjelder i den hall de skal til.

Alle klubber som har laget en slik side bes om å sende LINKE til siden til Kevin Juhl-Thomsen, som vil publisere linken felles for alle klubber i en egen side på regionens hjemmeside.