Easy Basket 9 2019.jpg

Helgens kamper går som planlagt

"Nå blir det basket, gitt!" Kommuneoverlegen i både Kristiansand og Arendal har i dag, fredag 20. november, gitt endelig godkjenning til helgens kamper i Region Sør.

Oslo, Bergen, Tromsø og en lang rekke byer har blitt stengt ned pga korona. I Sør har smittetrykket vært noe lavere og vi har derfor fått lov å spille kamper. 

Vi er glade for dette, men føler likevel et stort ansvar for "å gjøre det som er riktig". Særlig har mange foreldre vært interessert i å vite om dette er forsvarlig, gitt retningslinjene i resten av samfunnet. 

For å være sikker på at vi gir dere den helt riktige informasjon og for å sikre at spillere, foreldre, klubber og trenere kan spille kamper med god samvittighet i helgen, så har styreleder for Region Sør vært i kontakt med kommuneoverlegen igjen i dag for å sikre oss den siste oppdatering innen helgen. 

Kommneoverlegen i både Kristiansand og Arendal har gitt Region Sør grønt lys for å spille kamper denne helgen. 

Det blir altså endelig - og etter 10 måneder med påtvungen basketpause - seriestart og basketkamper for regionens ungdomslag. 

Lørdag spiller EB lagene turnering i 3 kohorter (totalt 11 lag) og på søndagen er det ungdomslagene (13-19 år) som braker sammen i årets første seriekamp. 

Vi ønsker lykke til... både til spillere og trenere, men i like stor grad til arrangør, som har gjort en kjempejobb for å sikre god avvikling med god protokoll for smittevern.

Ha en riktig god baskethelg.

 

 

Mer info om helgens kamper finner du her: 

EB på lørdag

Aldersbestemt på søndag 

Eller du kan finne alle kamper i MinBasket app'en