Region Sør artikkelbilde-01.png

Historisk påmelding til 1. divisjon i Region Sør

Årets påmelding ble historisk. I tillegg til 7 herrelag som skal spille 1M Sør, så er det påmeldt flere damelag og dermed har det blitt utsikt til en 1K Sør for første gang i historien. Her ser du lagene som er påmeldt årets 1. divisjon Sør.

Dette er lagene som er påmeldt årets 1. divisjon. Lagene er rangert i alfabetisk orden.

 

1M

Her finner vi ingen store overraskelser på herresiden, men vi ser, dessverre, at vi har mistet de to lagene Torridal og Søgne/Mandal BBK.

 

1 - Arendal Titans

2 - Express Eagles

3 - Kristiansand Pirates 1

4 - Kristiansand Pirates 2

5 - Kristiansand Pirates 3

6 - KSI Mariners 1

7 - KSI Mariners 2

 

Regionsstyret har foreslått at 1M spilles som trippelserie med final-four sluttspill. Kampene vil hovedsaklig bli spilt på hverdagskvelder.

 

1K

At vi i det hele tatt får sjanse for å skrive at det blir satt opp en 1K Sør serie er en historisk bragd, som vi er lykkelig for å kunne promotere. Klubbene bak skal ha berøm for den heroiske innsats og vi er glade for å endelig kunne tilby et seriespill til regionens damespillere - for det er dyktige damespillere i Sør - men de har aldri blitt samlet i en egen serie. Nå prøver vi.

 

1 - Express Eagles

2 - Kristiansand Pirates

3 - KSI Mariners

4 - Lauvåsen Wildcats

 

Regionsstyret har foreslått at årets serie spilles i forbindelse med regionens superhelg arrangement for å gi en god eksponering av damebasket til ungdommene i regionen. Det vil gi 6 serierunder av 2 kamper og en seriefinale.