Basketball oppvarming.jpg

Serieoppsettet er offisielt! Nyhetsbrev 31.08

Få med deg siste nytt fra Region Øst.

Serieoppsettet er offisielt – 3 uker til sesongen braker løs!

Fra og med torsdag 31.08 er serieoppsettet slik det er publisert i MinBasket å regne som offisielt. Det betyr at alle ønsker om omberamminger må skje via omberamminsskjema som finnes her: https://www.basket.no/regioner/region-ost/seriespill-ost/omberamming-av-kamp/.

Kamper som står som uberammede per nå vil hjemmelagene selv måtte finne halvtid og tidspunkter til. 

 

Innføring av nytt nivå i aldersbestemte serier fra 2024-2025

Vi kan i år glede oss over at det per 31.08 er rekordhøye 518 påmeldte lag som er klare for seriespill som til sammen skal spille over 4500 kamper i Region Øst! Vi takker klubbene for innspillene fra høringsutkastet. 

 

Basketballen i Norge er i en formidabel vekst som også krever at vi gjør noen tiltak i seriespillet for å holde tritt med utviklingen. 

Fra og med sesongen 2024-2025 vil det innføres et tak på antall lag i A/Eliteseriene samt at vi planlegger å innføre et Nivå C (Nivå 3) i de aldersbestemte årsklassene med store antall lagspåmeldinger. Årets tabellplasseringer vil derfor ha en direkte innvirkning på hvilket nivå laget får spille neste sesong.

 

Klubbledermøte onsdag 13.september

Regionen inviterer alle klubblederne i regionen til et digitalt møte onsdag 13.september klokken 20:00-21:00 der vi gjennomgår forventninger og avklaringer før årets sesong. Meld deg på ved å sende en e-post til akrem.dagnew@basket.no.

 

EasyBasket

Påmelding til høstens arrangementer blir tilgjengelig mandag 04.september i TurneringsAdmin. Spørsmål kan rettes til endre@basket.no.