RS Basketnights 2016.jpg

Høringsutkastet er publisert!

Utkast til serieoppsettet i alle regionens serier ligger ute i MinBasket! Frist for innspill fredag 25.august klokken 10:00.

Innspill mottas klubbvis

Høringsutkastet for alle seriekampene skal nå være publisert i MinBasket-appen. Vi gjør oppmerksom på at det i utgangspunktet kun er kollisjoner med tvillinglagskamper som vil bli flyttet på. Husk at tvillinglag kan settes opp til å spille kamp samme dag, men at det skal være luftig nok med tid mellom kampene til at man kan skal kunne rekke å forflytte seg mellom kampene dersom de spilles i forskjellige haller.

 

Vi ber om at klubbene samler alle sine lags tilbakemeldinger i én og samlet e-post. Dette skal være regionen i hende innen fredag 25.august klokken 10:00.

 

Oppsettet blir offentlig så snart som mulig etter fristen, og da er det ordinære bestemmelser for omberamming som gjelder, de kan du lese mer om her: https://www.basket.no/regioner/region-ost/seriespill-ost/omberamming-av-kamp/

 

Hengekamper

Enkelte lag vil ikke ha fått alle sine berammede kamper, og vi anmoder klubbene om å finne en treningstid som kan benyttes for å få satt opp hengekampene. Dersom kampen ikke kan settes til treningstid kan regionen plassere kamper i en annen hall enn klubbens primærhall.

 

 

Nye navn på seriene

Påmeldingen til årets sesong er rekordstor, og det skal spilles over 4500 seriekamper fra slutten av september og frem til påsken i mars 2024. Dette har medført at vi har et større antall serier og at vi i enkelte klasser ikke lenger har nok himmelretninger å kalle seriene opp etter.

 

Alle eliteserier har kjennemerket «A», eksempelvis JU14A og GU17A.

 

Breddeseriene er inndelt etter geografiske hensyn. Seriene har kjennemerket «B» etterfulgt av et avdelingsnummer. Avdelingsnummerne er tilfeldig tildelt og har ingenting med rangering å gjøre. Det vil eksempelvis si at GU15B Avd. 01 ikke er en bedre rangert serie enn GU15B Avd. 04 osv.

 

Slik som tidligere er alle U13-serier er sidestilte og uten nivådifferensiering.




Mats Pedersen
Mats Pedersen
Driftskonsulent Region Øst
Region Øst

Kampoppsett, dommeroppsett, EasyBasket, kurs/utdanning, kommunikasjon og drift.

Endre Palfi Barmoen
Endre Palfi Barmoen
Driftskonsulent Region Øst
Region Øst

Kampoppsett, dommeroppsett, EasyBasket, kurs/utdanning, kommunikasjon og drift

Akrem Dagnew
Akrem Dagnew
Sports- og utdanningskonsulent

Utvikling og gjennomføring av kurs og kompetansetiltak for dommer og trenere.