Forbundsdommer William Vegelbo veileder to ferske kampledere.
Forbundsdommer William Vegelbo veileder to ferske kampledere.

Dommerutviklingsprosjektet er i gang - meld dere på!

Region ØST har annonsert en ny satsning for å styrke rekruttering og utvikling av basketballdommere. Satsningen er et samarbeid mellom regionen og klubbene, og målet er å holde tritt med den økende populariteten og den positive medlemsveksten til sporten ved å prioritere nettopp dommere.

Dette dommerprosjektet er tilgjengelig for alle klubbene i Region ØST uten kostnad. Det er utformet som et verktøy for enklere rekruttering og utvikling av lokale dommere i hele regionen. Gjennom prosjektet vil klubbene kunne melde på sine medlemmer på både kamplederkurs og aspirantdommerkurs gratis. Mer om prosjektet kan leses i nyhetssaken her. 

 

Prosjektet er nå offisielt i gang og det er flere klubber i flere deler av regionen som har meldt interesse, og vi håper på at enda flere vil bli med på dette viktige initiativet. Målet med prosjektet er å ikke bare utdanne og styrke en ny generasjon dommere, men også å skape et tettere samarbeid med klubbene slik at vi i større grad kan tilrettelegge et løp for de mest ambisiøse dommerne våre.  

 

Ved å involvere og utdanne mange nye dommere, håper vi å heve nivået og standarden for dommergjerningen i regionen, og dette prosjektet markerer starten på en spennende reise mot dette målet. 

Derfor oppfordrer vi alle klubbene i Region ØST om å delta. Ta kontakt med Akrem Dagnew for ønske om deltakelse eller om spørsmål knyttet till dommerutviklingsprosjektet. 

Akrem Dagnew
Akrem Dagnew
Sports- og utdanningskonsulent

Utvikling og gjennomføring av kurs og kompetansetiltak for dommer og trenere.