DST 12 logo.jpg

Velkommen til Den store trenerhelgen 2021

Den Store Trenerhelgen 2021 (DST 12) gjennomføres digitalt 30. januar 2021.

Hvert år siden 2010 samles over 100 deltakere til årets store Trenerhelg. Den Store Trenerhelgen er i 2021 et digitalt samlingsted for alle trenere, som får en dag fullpakket med forelesninger, foredrag og presentasjoner. Flere kjente nasjonale og internasjonale forelesere deler av sin erfaring for å gi inspirasjon til alle trenere i Norge.

Sted:

I år arrangeres Den Store Trenerhelgen digitalt.


Programmet:

Programmet vil ha noe for alle trenernivåer og aldersgruppen man er trener for. Det vil være forelesninger i form av webinarer og økter med demonstrasjoner i hall. Forelesningene vil være både felles, men også differensierte forelesninger basert på målgruppen du er trener for.
Forelesningene vil hovedsakelig foregå på engelsk.

Følg med i tiden fremover for å se hvem som kommer!

Tidsramme:

Lørdag 30. januar
10:00 – 17:00
(13:00 – 14:00 Lunsj)

Trenerpriser:

Under DST deles det ut trenerpris i fire kategorier, til de trenerne som har utmerket seg i året som har gått. Kategoriene er Årets Trenerentusiast, Årets Topptrener, Årets Trenertalent og Årets Hederspris.

DST på video:

DST har en egen videokanal på Vimeo hvor det ligger videoer fra tidligere arrangementer. Gå inn på denne nettsiden: https://vimeo.com/channels/dst

Påmelding:

Påmelding til DST 2021 gjøres via www.minidrett.no. Bruk følgende lenke som dere også finner når dere søker på www.minidrett.no etter Den Store Trenerhelgen under fanen møter. Logg deg inn med brukernavn og passord. Mangler du passord følger du bare brukerveiledning for å få tilsendt dette på nytt. Husk å bekrefte påmeldingen i handlekurven.

Deltakeravgift er kr 200,- og faktureres i ettertid.

Deltakelse på DST er lisensgivende.

Kontaktperson DST

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sportssjef

Landslag, landskamper, sportslig utvikling og dispensasjonssaker.