Live kampskjema.jpg

Hjelp til Livekampskjema

Det nærmer seg sesongstart i alle fall for de aldersbestemte klassene der kampene skal kjøres med elektronisk kampskjema.
I alle regionserier med unntak av easybasket kjøres vil det med elektronisk kampskjema. En forenklet versjon (i forhold til livekampskjema som har blitt kjørt i BLNO) er utviklet. Dette har vært klart siden mai. 

Bruk av elektronisk kampskjema vil medføre at man kan få live oppdatering hvordan kampen går via basket.no eller Min Basket app. I tillegg vil resultater med tabeller bli oppdatert umiddelbart etter endt kamp, og klubbene slipper etterarbeide med å registrere resultat og sende inn kampskjema som man gjorde tidligere.

Innføring av nye systemer medfører jo alltid noe ekstra arbeide for å sette seg inn i systemene slik at det fungerer som det skal og skal være noe som gjør hverdagen lettere for alle. Derfor har man nå laget en supportside for Livekampskjema Enkel.

Der kan man finne info om hva klubb, lagleder, sekretær og dommer må forholde seg til for at dette skal fungere. Det er på tide å starte forberedelsene for sesongstarten.

Her finner dere supportsiden:
https://www.basket.no/serie-og-turnering/support-livekampskjema/

Har dere noen spørsmål rundt innføringen av livekampskjema for regionsserien ta kontakt med din region for hjelp.