RN Kjell Løvold.jpg

Hedret en legende

Under hovedpausen i oppgjøret mellom Tromsø Storm og Bærum Basket tok Region Nord seg anledning til å hedre en som har vært veldig viktig for basketball i Norge, dommer Kjell Løvold som har etter 28 sesonger på toppnivå i Norge valgt å legge opp.
Regionsstyreleder Ulf Christensen fikk æren av å holde en tale, og overrekke blomster og førjulsgave til dommer Kjell Løvold, som har etter 28 sesonger på toppnivå i Norge valgt å legge opp. 

Det var til stor applaus fra over 500 oppmøtte tilskuerne, spillere og trenere i Tromsøhallen, til Tromsømannen som har dømt godt over 1200 kamper. 33 av dem har vært NM-finalekamper.

Stormtrener Kenneth Webb hadde bare lovord og si om sin tidligere kollega.

– Full respekt til Kjell som alltid har gitt meg sjansen til å uttrykke mine meninger, og hvis han har hatt nok av meg ville han si «THATS ENOUGH KENNETH». Det var en glede å dele denne sporten som vi begge er så lidenskapelig for med han, og jeg er takknemlig for våre samtaler på og av banen. 


Kjell sier selv at han ikke er ferdig med basketball helt enda. Han er internasjonalt utdannet dommerinstruktør, og skal følge opp den neste generasjon basketballdommere.

– Jeg føler det er viktig å bruke det videre. Erfaring er jo en viktig del av dømmingen, og jeg vil lære noe videre. Det gjelder å ikke bli stresset, men være rolig og inngi tillit, selv om det kan koke inne i deg. Som vi sier til de unge dommerne som kommer opp, «look like you know what you are doing», ler Kjell Løvold i et intervju med Nordlys.

 

Vi i Region Nord ønsker på vegne av oss og Norges Basketball Forbund å takke Kjell Løvold for en fantastisk karriere, og for alt han har gjort, og fortsetter å bidra med for norsk basket.