EBC jenter.jpg

Pål Berg til Lille Trenerhelgen

Pål Berg instruktør lørdag 24. august Åsveien skole
NBBF Region Midt ønsker velkommen til den lille trenerhelgen lørdag 24. august kl. 11.00 – 16.00 på Åsveien skole/Åsveihallen.

I år har vi vært så heldige å få Pål Berg som instruktør. Pål Berg har vært coach nesten så lenge noen kan huske.  For begge kjønn, i de fleste aldersklasser. Mens han vant 5 NM-titler som spiller for Bærum BBKs herrer (74-78), tok han seg av damelaget på si'. Dette ble det 3 NM-titler av (75-77).

En rekke herre- og guttelag i Bærum, og senere EB85, har nytt godt av Påls overblikk og entusiasme og stadig økende erfaring.  CVen inneholder også en bunke herrelandslag – for senior, U20, U18 og U16.  I BLNO har han styrt både 3B BASKET, Bærums Verk og Bærum Basket.  Det har hittil blitt 16 NM-gull på Pål, som spiller og som senior- og juniorcoach. I dag er han trener for EB85s 02-lag gutter.

Program:
11.00 – 13.00 Teori. (Auditoriet ved Åsveien skole).
Pål Berg vil snakke om sine erfaringer fra trenerrollen til syv årganger av yngre spillere. Hvordan han sammen med andre har greid å «bygge lag» både ved å beholde og rekruttere inn flere basketball spillere. Han vil fortelle om hva de har gjort, hvorfor de har gjort det og ikke minst hva de har gjort for å bygge lag som ikke har med basketball å gjøre.

13.00 – 14.00 Lunch.

14.00 – 16.00 (Åsveihallen). «50 shades of layups» Praktiske øvelser. Vise hvorfor detaljer er viktige, og hvordan fokus på detaljer gjør at enkle øvelser kan bygges ut til noe mer avansert.

Påmelding:
Snarest, og senest innen kl.12.00 torsdag 22.08.19 til enten ved å trykke «skal» på NBBF Region Midt under «den lille trenerhelgen» på facebook eller send mail til: ragnhild.stava@gmail.com

Det er viktig at dere melder dere på. Både for at det blir bra, og fordi NBBF Region Midt er opptatt av å se, skolere og ta vare på trenerne. Vi trenger også eksakt påmelding i forhold til servering.

Ha gjerne på treningsklær og ta med innesko til øvelsene.

Målgruppe:
Alle som er, har vært eller vurderer å bli involvert i arbeidet som trener i regionen. Aktive spillere som tenker på å prøve seg litt som trenere er også hjertlig velkommen.

Påmeldingsavgift:
kr 200,00 pr deltager. Dette betales inn til kontonummer 5361.08.29011. Husk å merke innbetalingen med «DLT + navn». Betales det klubbvis ber vi dere sende en epost til daglig leder med hvem det er betalt for.