midtbyen basket liten.JPG

Midtbyen inviterer til høstsamling og minicup for jenter

For første gang på lenge er det flere klubber som har rene jentelag og Midtbyen Basket ønsker derfor å invitere jenter født 2006 og yngre til samling til søndag 27.sept kl 11-16 på Strinda VGS.

Her er invitasjonen fra Midtbyen Basket:

 

Høstsamling og minicup for regionens jenter født 2006 og yngre

 

Hei alle sammen, 

For første gang på lenge er det flere klubber som har rene jentelag. Hurra ! 

Vi har derfor lyst til å invitere alle jentene i regionen født 2006 og yngre til samling søndag 27.sept kl 11-16 på Strinda VGS. Registrering fra kl 10.30. 

 

Vi starter med en runde med skillstrening, før vi tar en liten cup hvor vi spiller 4 mot 4. Gjerne klubbvis, men om det ikke går opp så deler vi inn lag etter de som er med. 

 

Vi ønsker oss klubbvis påmelding, med navn på spiller, telefonnr til foresatt og fødselsår på de påmeldte. Vi ber om at de som har ball tar med sin egen, de øvrige får låne nyvasket plastball fra oss.

 

Vi ønsker å favne alle som ønsker være med, så om det er bare 1 eller 2 fra en klubb som vil være med så meld dem på - så ordner vi med mix-lag. 

 

Påmeldingsfrist er 19.september til midtbyenbasket@gmail.com 

 

Vi følger corona-reglene, og regner med vi skal greie å holde oss under 200 personer i hallen 😉 Strinda VGS er en stor hall som har 4 små baner på tvers, så vi har god plass. Håper vi sees ! 🏀

 

Her er NBBFs corona-veileder for de som ønsker å ta en ekstra kikk på den: 

 

 

Sportslig hilsen

Karianne J. Osmundsvåg 

Midtbyen Basket