Norges Basketballforbund / Nyheter / Nyheter 2020 / DST 2020: Gunnur Bjarnadottir
NBBF DST 11 NANO-Basket mange barn.jpg
Bilde: Gunnur Bjarnadottir

DST 2020: Gunnur Bjarnadottir

NanoBasket er basketball og motorikk for barn fra 3-6 år. Til DST kommer hun som har utviklet dette konseptet for Danmarks Basketballforbund.


Nano Basketball er Danmarks Basketballforbunds tilbud til barn i alderen 3-6 år. "NANO-Basket konceptet er muligheden for at introducere basketball på en måde hvor leg og motorik går hånd i hånd." (basket.dk/NANObasket

Norges Basketballforbunds tilbud EasyBasket begynner fra 7 år. For barn opp til 6 års alder skal lek og varierte aktiviteter stimulere barnas utvikling og styrke de grunnleggende bevegelsene. En aktivitet hvor basketball sammen med variert aktivitet, lek og motorikk går hånd i hånd er vi veldig nysgjerrig på.

Gunnur Bjarnadottir er opprinnelig islands, men bor i Danmark. Hun var med å utvikle konseptet NANO-Basket sammen med det danske basketball forbundet og dansk idrettsforbund. På DST 2020 vil hun gjennomføre en praktisk økt og gi oss en innføring og tips og råd til øvelser og hvordan tilrettelegge for aktivitet for barn i 3-6 års alder. 

Vi anbefaler denne forelesningen til alle EasyBaskettrenere og andre trenere som ønsker å lære mer om leg og motorikk for barn.

Forelesningen er søndag 26. januar i Kroppsøvingssalen
Kl 10:45 - 12:15 Nano Basketball

Program DST 25.-26. januar 2020 på Norges Idrettshøgskole