Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / Sommerens ungdomslandslagsaktivitet er også en viktig arena for trenerutvikling
trener timeout ungdom landslag basket.jpg

Sommerens ungdomslandslagsaktivitet er også en viktig arena for trenerutvikling

Det er mange måter å utvikle seg på... en viktig del er møteplasser og observasjon. Sommerens mange samlinger og kamper for våre ungdomslandslag er en fantastisk møteplass for ungdomstrenere og gir god mulighet for å se den sportslige plan i live utfoldelse.

Har du lyst å møte andre ungdomstrenere i norsk basketball? Har du lyst å bli inspirert? Se nye driller? Vite hva ungdomslandslagene våre driver med? Se de dyktige spillere og se hva dine egne spillere skal lære på trening? Få en "edge" på de andre klubbene fordi du får seneste trender?

Det er mange spørsmål, men svaret er det samme. Ta og utnytt sjansen for å få med deg samlingene til ungdomslandslagene våre. 

Sommeren er tradisjonelt den tiden der spillerne skal utvikle sine individuelle ferdigheter innen neste sesong starter... men det gjelder også deg som trener ;-) Det er nå du skal finne ny inspirasjon, sette mål og planlegge sesongen som kommer.

De siste årene har NBBF praktisert en åpen dør filosofi på ungdomslandslagene våre. Det betyr at det alltid er lov å dukke opp på samlingene og observere trening fra tribunene.

Vi tenker at det er et godt tilbud og vi håper at flere klubbtrenere vil finne veien til disse samlingene... og med tiden kan det bli en god møteplass for ambisiøse og nysgjerrige trenere i norsk basketball. 


De konkrete samlingsdager og tider finner du på basket.no/landslag

Derutover så er det mulig at følge landslagene til Nordisk Mesterskap på Solidsport (betalingskanal) og kampene i EM på FIBA sin respektive side for mesterskapene (finner du som underside på fiba.com). FIBA sin side er gratis å se kamper fra. 

 

GOD SOMMER

 


Har du andre spørsmål om trenerutvikling, så kan du ta direkte kontakt til Kevin Juhl-Thomsen

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sportssjef

Landslag, landskamper, sportslig utvikling og dispensasjonssaker.