Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / NBBF 3x3 Tour påmeldingen er åpen nå!
3X3 logo - positiv-01.png

NBBF 3x3 Tour påmeldingen er åpen nå!

Påmelding til NBBF 3x3 Tour og NM-Veka er i gang! Les mer her!

NM-Veka 2023

Påmelding til NM-Veka i Stjørdal er åpen! Meld på ditt lag her:NM-Veka 2023 (fiba3x3.com)

 

 

NBBF 3x3 Tour 2023

Finn din region og melde deg på her!:

https://play.fiba3x3.com/tours/d195873c-d122-4bbe-9c38-5bbdb06bca0e

 

Noen tour stops mangler, men vil bli lagt ut forløpende neste uke. Har du noen spørsmål angående touren send mail til Mark.DiGiacomo@basket.no

 

Påmelding
Påmelding skjer i to steg 

  1. Påmelding til turneringen. Følg lenke til din turnering og registrer ditt lag. 
  2. Betale påmeldingsavgift kr 300 til Vipps 516891- merk betaling med "Region xxx" og "lagnavn", eksempel "Region Midt - Kompisene" 

 

Lisens 

Alle spillere må ha godkjent og aktiv lisens iht NBBFs reglement. Lisenser løst for sesongen 2023 er gjeldende. Les mer her: https://www.basket.no/3x3/spiller/lisens/ 

 

Regler for deltakelse 

  • Det er kun lov til å delta med ett lag, uansett kategori. Det er med andre ord ikke lov til å delta på f.eks. ett U18 og ett U23 lag. 
  • Dersom det ikke er tilstrekkelig med lag i din kategori, kan ditt lag bli forespurt om å delta i annen klasse, men du vil fortsatt ha mulighet til å kvalifisere deg til finalen i egen kategori.

Hvem går til Streetbasketfestivalen? 

Det er 8 plasser i hver kategori i Streetbasketfestivalen. Vinneren av hver kategori i hver region får automatisk plass. Andreplassen i Region Øst og Vest får det samme. Det deles i tillegg ut et wild card til beste rankede lag som ikke faller innenfor overnevnte plasser. Det gis ikke reisestøtte for deltakelse i Streetbasketfestivalen.