Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / Nå starter regionalt seriespill!
Foto: Marianne Maja Stenerud
Foto: Marianne Maja Stenerud

Nå starter regionalt seriespill!

Nå til helgen begynner regionalt seriespill i basket-Norge! Er du og ditt lag klare for en ny sesong med moro? Gå gjennom punktene under og sjekk!
  • Lagansvarlig må sjekke i TurneringsAdmin at alle spillere har løst lisens for sesongen 2023/2024. laget vil tape kamper på walkover om de benytter ulisensierte spillere.
  • Er alle spillere som skal brukes oppført i TurneringsAdmin og med korrekt draktnummer? Dette gjør det veldig mye enklere på kampdag, og bidrar til at vi unngår forsinkelser.
  • Har laget en ordentlig veske eller koffert med førstehjelpsutstyr? Det er jo noe som dessverre som regel vil bli nødvendig i løpet av en sesong. Sjekk at dere har tilstrekkelig med isposer, plaster, sportstape, bandasjer og kompresser.
  • Er alle lagledere og andre i støtteapparatet lagt til i TurneringsAdmin? På samme måte som med spillerne er dette viktig for å få kampavviklingen til å fungere godt på kampdag.
  • Har laget eller klubben tilstrekkelig med baller til å ha med seg på kampdag når laget spiller borte? Eller er det løst med at spillere tar med egen ball?
  • Har laget draktsett til alle spillere i hjemme- og bortefarger?
  • Har du lastet ned appen Min Basket? Ikke? Gjør det med en gang! Husk å legge inn dine lag slik at du får meldinger når det blir endringer.

Vi oppfordrer igjen alle lags spillere, lagledere og heiagjenger til å behandle dommerne på en god måte. Uten dommere blir det ikke seriespill, og alle har ansvar for å bidra til en god atmosfære i idrettshallene der det spilles ball.

Vi vil gjerne ha høylytte tribuner også i regionale seriekamper i yngre klasser, men sørg for at det som kommer fra tribunen er heiarop og ingenting annet!

Har dere alt dette på plass er dere klare for ny sesong. Heia norsk basket!