Norges Basketballforbund / Nyheter / 2023 / Billettsalg til sommerens kamper startet!
Foto: FIBA
Foto: FIBA

Billettsalg til sommerens kamper startet!

Salget av billetter til sommerens EM-kvalifiseringskamper for herrer er i gang! Begge kampene spilles i Varner Arena, og kjøper du billetter til begge kampene samtidig får du en hyggelig rabatt!

Norge møter Bulgaria hjemme i Varner Arena den 19. juli, og lørdag 5. august kommer Østerrike på besøk. Med to så tette hjemmekamper, vil det være mulig å kjøpe billetter til begge kampene i en sleng, og få 15% rabatt på kjøpet. Ønsker du å gjøre dette velger du «To kamper» når du kommer inn på salgslenken www.buyticket.no/nbbf.

Som vanlig har vi også Early Bird-rabatt på 20% for de som kjøper 10 eller flere billetter til en av kampene innen 23. juni (Bulgaria) og 21. juli Østerrike). Koden for Early Bird til Bulgaria-kampen er NORBUL, og for Østerrike-kampen NORAUT.

Vi ønsker også å se norske basketballklubber i hopetall på tribunene! Organiser dere og kjøp gjennom klubben, norske basketballklubber vil få 25% avslag på kjøp av 15 eller flere billetter av gangen. Klubbene sendes informasjon om hvordan dette gjøres.

Kampdata
Norge – Bulgaria
19. juli kl 19.00
Dørene åpner 18.00

Norge – Østerrike
5. august kl 18.00
Dørene åpner kl 17.00