Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Nytt tilskudd til NBBFs driftsteam
Ellinor Nesbø Sælensminde (t.v), Lene Instebø (t.h).
Foto: NBBF
Ellinor Nesbø Sælensminde (t.v), Lene Instebø (t.h). Foto: NBBF

Nytt tilskudd til NBBFs driftsteam

Ellinor Nesbø Sælensminde er ansatt som driftskonsulent i Region Vest, hvor hun skal jobbe med driftsoppgaver for at aktivitetstilbudet til regionenes medlemmer og klubber blir så godt som mulig.

Ellinor kommer fra jobb i skoleverket, i perioden 2008-2020 jobbet hun i Hordaland Fotballkrets med blant annet kampoppsett og dommerberamming. Hun kommer til NBBF med god kompetanse på idrettsadministrasjon. Hun går inn i driftsteamet som håndterer kampoppsett, dommeroppsett, EasyBasket, kurs/utdanning, kommunikasjon m.m i regionene. Som en del av driftsteamet vil hun også bidra med de nevnte oppgavene i andre regioner.

Jeg er utrolig glad for at Ellinor takket ja til å være med på laget. Jeg er overbevist om at hun vil gjøre en god jobb og opprettholde ett godt servicenivå for klubbene, uttaler daglig leder i regionen, Lene Instebø, til basket.no.

Jeg søkte jobben fordi jeg er veldig interessert i idrett og jeg erfarer at det er en fin arena å jobbe med integrering og legge til rette for at barn og unge skal få utvikle seg og oppleve mestring. Basket synes jeg er en kul idrett og jeg har selv spilt en del egenorganisert basket. Jeg har også barn som tidligere spilte litt basket. Så noen basketkamper på aldersbestemte nivå har jeg fått med meg, uttaler Ellinor til basket.no

 

Første arbeidsdag er 5.desember, kontaktinformasjon publiseres senere.

Vi ønsker Ellinor velkommen til NBBF.