Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Nå tilbyr vi oppsamlingskurs for Trener 2 kandidater
trener timeout ungdom landslag basket.jpg

Nå tilbyr vi oppsamlingskurs for Trener 2 kandidater

Er du Trener 2 kandidat, men mangler timer for å få godkjent oppmøte? Har du lyst å bli ferdig med kurs og få godkjent din Trener 2 kompetanse? Nå har vi lagt til rette for et oppsamlingskurs som kan få deg videre i løypen...

Det finnes dessverre en del trenerkandidater som av ulike grunner ikke har fått godkjent oppmøte på trenerkurset sitt. Særlig koronarestriksjoner har de siste år resultert i en del avlysninger og fravær. 

Nå ønsker vi å gjøre det mulig for disse trenere å ta igjen det tapte.

Det kan være ulike deler som trenerne mangler, men vi har laget et godt og variert program som samtidig dekker en reel realkompetansevurdering på Trener 2 nivå, så alle kan gjennomføre det samme kurs og få godkjent sitt oppmøte på kurs. 

For å redusere reisebelastning og gjøre det enklest mulig å delta, så velger vi å tilby kurset i både Region Øst og Region Vest. 

Deltagelse er gratis (da alle trenere som kvalifiserer seg til kurset allerede har vært fakturert for deltageravgift på det opprinnelige kurs). NBBF dekker ikke eventuelle reiseutgifter eller utgifter til opphold. Slike utgifter kan eventuelt søkes om i klubb, region eller idrettsråd. 

 

Fysisk deltagelse på kurset gir godkjendt oppmøte på Trener 2. Det gis ikke mulighet for streaming eller deltagelse via video.

 

Vær oppmerksom på at alle kandidater fortsatt må levere skriftlig oppgave, trenerpraksis og bestå de obligatoriske e-kurs for å få tildelt Trener 2 kompetanse. Dette oppsamlingskurs er utelukkende opprettet som en kompensasjon for høyt fravær på tidligere kurs.

 

De to kurs (som er identiske) er satt opp på følgende dato: 

 

Alle trenere som allerede er, eller har vært, registrert som deltager på Trener 2 forut for 2022 kan påmelde seg på et hvilket som helst av disse kurs. Det er kun nødvendig å delta på et av de to kurs.  

 

Mer informasjon og påmelding finner du i kursoversikten: Gå til kursoversikten

 

 

Spørsmål kan stilles direkte til kursansvarlig: 

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sportssjef

Landslag, landskamper, sportslig utvikling og dispensasjonssaker.