Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Melhus IL Badgers
Trening i Melhus IL Badgers
Trening i Melhus IL Badgers

Melhus IL Badgers

Idrettslaget har hatt basketballaktivitet i 3 uker for barn og unge. De har 45 utøvere og er klare for å delta på EasyBasket i Region Midt.

En skadet basketballspiller og flere barn og ungdommer som spiller basket på utebanene i lokalmiljøet, førte til oppstarten av en basketballgruppe i Melhus Idrettslag, Melhus IL Badgers. Idrettslaget har i lengre tid hatt ønske om å starte en basketballgruppe, men har manglet ressurspersoner. Foreldrene til en utøver som har spilt basket for en klubb i Trondheim ønsket et lokalt tilbud og sammen med idrettslaget og flere lokale ildsjeler med basketballkompetanse, opprettet de Melhus IL Badgers. 

Etter årsmøtet meldte idrettslaget seg inn i Norges Basketballforbund 28. januar 2022. De har allerede hatt treninger i tre uker for barn født 2005 til 2013 og har 45 innmeldte medlemmer!

De ønsker å bli en stor og bærekraftig avdeling i idrettslaget med utvidet tilbud til eldre ungdommer, men er forberedt på at det tar tid å bygge klubb. De har fått med seg flere ildsjeler med tidligere basketballerfaring som stiller opp som trenere for å dra i gang aktiviteten og jobber aktivt med å få foresatte til å bidra som lagledere, sosialkontakter etc.

Per i dag trener de i en gymsal, men gleder seg til de skal inn i den nye Gimshallen som åpner i mars. De yngste lagene er allerede påmeldt EasyBasket-arrangement i regionen. 

imagevoefn.pngbadgers_gjennomsiktig.png

 

 

 

 

 

 

Vi ønsker Melhus IL Badgers velkommen til Norges Basketballforbund og gleder oss til å følge deres utvikling og aktivitet!