Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Billettsalget til Norge - Danmark er i gang!
billettsalg.nett.png

Billettsalget til Norge - Danmark er i gang!

Nå er billettsalget til Norges herrelags kamp i EM-kvalifiseringen mot Danmark 3. juli endelig i gang! Medlemmer i norske basketklubber får muligheten til å kjøpe billetter til redusert pris ved kjøp av 10 eller flere billetter.

Etter seieren mot Kosovo 27. februar kan vi nå ønske velkommen til ren gruppefinale mot Danmark 3. juli! Norge skal spille kampen i Oslos nye storstue Jordal Amfi, og trenger at du kommer og bidrar til å lage skikkelig feststemning.

Vi ønsker at norsk basket skal være godt representert på tribunen. Derfor tilbyr vi nå en Early Bird-rabatt som bare gjelder for norske basketklubber! Ved kjøp av 10 eller flere billetter gjennom klubben vil man få 25% avslag frem til 16. april. Kjøp billetter til lagene i klubben din, og kom gjerne til Jordal iført klubbfarger eller Norge-effekter! Vi vil snart starte med salg av Norge-effekter i nettbutikken som snart lanseres, og i tillegg vil det være salgsbod på Jordal Amfi.

Ordinærpriser:

Voksen                           250 (Early Bird 187,50)
Barn                              100 (Early Bird 75)
Student/Militær              100 (Early Bird 75)

 

Slik går du frem:

  1. Billetter vil selges via NBBFs billettpartner BuyTec. Trykk her for å komme til billettkjøpssiden buyticket.no/nbbf
  2. Velg antall billetter du skal ha i de seksjonene som er åpnet opp for salg. Velg antall voksenbilletter og barnebilletter.
  3. Angi koden BBLLNORDEN under kampanje.
  4. Billettene mottas som PDF.
  5. Ha det fantastisk moro på kamp!

NBBF ønsker at klubbene informerer om billettsalget godt internt. Det er hensikten at spillere og foreldre som har medlemskap i norsk basketball skal få muligheten til å kjøpe billettene til redusert pris.

 

Velkommen skal dere være! Vi gleder oss til å heie Norge frem sammen med dere!