Norges Basketballforbund / Nyheter / 2022 / Adgangstegn i Min Basket-appen
Dommer.png

Adgangstegn i Min Basket-appen

Etter vedtak på Basketballtinget i 2022 ble det endringer i hvem som har adgangstegn til ulike arrangementer i NBBFs regi. Endringene gjelder blant annet hvilke som har fri adgang til norske landslags hjemmekamper. Endringene er nå oppdatert i Min Basket-appen, og kortinnehaver må ha bilde i appen for at det skal være gyldig.

Aktive i norsk basket som har adgang til ulike arrangementer i NBBFs regi, har nå oppdatert adgangskort i sin Min Basket-app. Kortinnehaver har selv ansvaret for å laste opp et bilde i appen. Kun med bilde er adgangskortet gyldig.

Oversikt over hvilke som har adgang, og for hvor mange personer:
(1) Tingvalgte tillitsvalgte på forbunds- og regionsplan, hederstegninnehavere, samt forbundets og regionenes ansatte gis adgang for kortinnehaveren + 1 person til alle forbunds-, regions- og klubbarrangementer.

(2) Forbundsdommere gis adgang for kortinnehaveren + 1 person til alle forbunds-, regions- og klubbkamper.

(3) Regionsdommere gis adgang for kortinnehaveren + 1 person til alle regionsog klubbkamper, samt alle kamper i nasjonale serier.

(4) Trener 1, 2 og 3 gis adgang for kortinnehaveren til alle forbunds-, regions- og klubbkamper.

(5) Når en gyldighetsperiode er utløpt, må autorisasjonsbeviset fornyes for at den oppnådde grad og de oppnådde rettigheter skal beholdes.

(6) På landskamper i FIBA/NBBF regi og europacup kamper i klubbregi gjelder adgangstegn for tingvalgte tillitsvalgte på forbundsnivå, hederstegninnehavere, forbundsdommere og trener 3 som beskrevet i a), b) og d).

Man får kun adgang etter ett (1) av kriteriene. Det er altså ikke adgang for både trener, dommer og tillitsvalgt.

Rutine ved kjøp av landskampbilletter
De som har adgangstegn etter ett av kriteriene over, skal ved kjøp av billetter til landslagenes hjemmekamper henvende seg til administrasjonen på basket@basket.no, for å få en kode tilsendt. Koden benyttes når billettene kjøpes på buyticket.no/nbbf, og legges inn ved betaling. Antall billetter man da har rett til vil bli trukket fra i prisen.

Innehavere av adgangstegnene kan benytte disse allerede nå til å kjøpe billetter til Norges hjemmekamp mot Slovakia 13. november i Haukelandshallen! Løp og kjøp!