ungfritid.no x.png

Ungfritid.no

En digital rekrutteringsplattform for å synliggjøre fritidsaktiviteter for barn og unge.

Klubben kan bruke ungfritid.no til å synliggjøre sine fritidsaktiviteter for barn og unge. Dette inkluderer klubbens ordinære aktivitet og sommmerferieaktiviteter som varer over litt lengre tid. 

 

Les mer om tilbudet her, og se intro-filmer nederst i nyhetssaken: 

Ungfritid.no er en nylansert plattform

Frivillighet Norge har nylig lansert den digitale rekruteringsplattformen Ungfritid.no gjennom prosjektet «Dugnad for økt deltagelse». På Ungfritid.no skal vi synliggjøre fritidsaktiviteter for barn og unge. Plattformen er gratis å bruke, både for de som er på utkikk etter aktiviteter og for dere som tilbyr dem. Ungfritid.no skal være enkel å bruke, den krever ikke innlogging for de som ser etter aktiviteter og vi skal sørge for at nye deltakere kommer i kontakt med tilbydere av fritidsaktiviteter. 

 

Mål om å bryte barrierer i samfunnet og inkludere alle barn og unge inn i fritidsaktiviteter

Det har spesielt blitt tydelig gjennom året som har gått hvor viktig organiserte fritidsaktiviteter er for barn og unge. Mye usikkerhet og lange perioder med nedstengning har ført til at enda flere barn og unge har falt fra organiserte fritidsaktiviteter, og mange er nå usikre på om de kan delta. Vi ønsker derfor å samle alle organisasjoner, lag, foreninger og fritidsklubber sine aktiviteter, på ett og samme sted! Vi ønsker å bryte ned barrierene i samfunnet, synlige som usynlige, og derfor trenger vi deres hjelp! Idretten er en viktig arena for deltakelse i organisert fritidsaktivitet, og her ønsker vi å få på alle mulige aktiviteter i tiden fremover. 

 

Ønsker dere hjelp?  

Ikke nøl med å ta kontakt på mail: weilinn@frivillighetnorge.no. Vi i Frivillighet Norge hjelper dere mer enn gjerne med å opprette bruker, registrering av organisasjonen og aktiviteter på Ungfritid.no! Vi er også behjelpelige med å skrive nyhetssaker og videre promotering av deres aktiviteter! 

Det har spesielt blitt tydelig gjennom året som har gått hvor viktig organiserte fritidsaktiviteter er for barn og unge. Mye usikkerhet og lange perioder med nedstengning har ført til at enda flere barn og unge har falt fra organiserte fritidsaktiviteter, og mange er nå usikre på om de kan delta. Vi ønsker derfor å samle alle organisasjoner, lag, foreninger og fritidsklubber sine aktiviteter, på ett og samme sted! Da trenger vi din hjelp.  

 

Sommerferieaktiviteter 2021

Mange er allerede godt i gang med planleggingen av sommerferieaktiviteter. På Ungfritid.no kan dere legge ut sommerferieaktiviteter som varer over litt lengre tid, altså ikke enkelt-arrangementer, men leir, idrettsskoler og kurs som går over flere dager. Fra midten av mai og utover vil Ungfritid.no kjøre en markedsføringskampanje av de sommerferieaktivitetene som er lagt ut på plattformen, ut mot befolkningen. Har dere planlagt sommerferieaktiviteter? Legg de ut på Ungfritid.no for synliggjøring!

  

Slik kommer du i gang med Ungfritid.no

Opprett bruker | Registrer organisasjon/fritidsklubb | Opprett aktivitet på Ungfritid.no  

Link til verktøykasse for organisasjonene her.