Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Tripletex blir norsk landslagssponsor
tripletex.sponsor.jpg

Tripletex blir norsk landslagssponsor

Norges Basketballforbund kan med glede annonsere at vi har inngått en sponsoravtale med Tripletex for de norske landslagene! Avtalen varer i første omgang i ett år. Tripletex vil være synlige i all markedsføring av de norske landslagene, de vil bli synlige på arenaene hvor lagene spiller og ha reklame på ryggen av draktene. Tripletex vil også presentere årets norske landslagsspiller.

Det norske damelandslaget skal spille i EM Small Nations i juli i år, og herrelandslaget skal begynne på EM-kvalifisering i november. Med en sponsor i ryggen vil satsingen på disse lagene bli enklere. Tripletex er et regnskapsprogram som stadig har vunnet markedsandeler i Norge, og akkurat som de norske landslagene er en utfordrer på vei opp.

Avtalen føyer seg inn i rekken av spennende kommersielle avtaler som er gjort med norsk basket det siste snaue året. I tillegg til TV2-avtalen for BLNO og landslag har BLNO fått en hovedsponsor, og nå har landslagene fått det samme.

Tripletex er veldig stolte og glade for å inngå samarbeidet med Norsk Basketballforbund, og gleder oss til å følge både herre- og damelandslaget fremover, sier Head of Marketing i Tripletex, Julie Wium Lie. - Vi i Tripletex har selv vært en utfordrer gjennom en årrekke, og vi setter derfor ekstra stor pris på å få være med på laget når herrelandslaget skal utfordre store nasjoner i pre EM-kvalifiseringen nå i høst.

Organisasjonssjef i Norges Basketballforbund Espen A. Johansen er meget fornøyd med avtalen som er i land. - Basketballtinget har bestemt at vi skal satse mot EM-kvalifisering og med det følger et godt stykke markedsarbeid. Vi er glade for å kunne annonsere første samarbeidspartner på den veien og se at det gode arbeidet som legges ned bærer frukter, sier han.

Marked- og arrangementsansvarlig Sjur Berg i NBBF har jobbet med Tripletex-avtalen, og gleder seg over at den er i havn. - Vi er veldig fornøyde med å få Tripletex med på laget for EM-satsingen vår. Tripletex har lenge vært en utfordrer i sin egen bransje og vi føler at dette er en perfekt match når vi nå skal ut å utfordre basketeuropa selv. Tripletex har vært meget profesjonelle og engasjerte i forhandlingene og nå gleder vi oss alle bare til kampene starter, sier Sjur.