Norges Basketballforbund / Nyheter / 2021 / Opptak fra årets DST er nå publisert på Vimeo
DST 12 logo.jpg

Opptak fra årets DST er nå publisert på Vimeo

Nå finner du årets forelesinger på NBBF sin kanal på Vimeo.

Da er årets DST vel overstått og vi har nå fått "trimmet" opptak fra årets forelesinger og lagt de ut på NBBF sin kanal på Vimeo

 

Her ser du video fra årets DST:

 

Audun Eskeland (Årets topptrener i Norge, 2019) deler praktiske eksempler på small-sided games fra sin trening. Demogruppen er BLNO spillerne til Gimle. Det var en del tekniske utfordringer med sendingen fra Gimle, så det er en kort video. NBBF arbeider på å få Audun til å fortsette samme tema og vise flere praktiske øvelser på høstens DLT. 

Marius Huth (Tyskland) deler sine tanker om spillerutvikling i koronatid

Tatiana Gallova (Slovakia) om hennes bruk av small-sided games (inneholder også et segment om teorien bak bruk av small-sided games)

Steen Guido (Danmark) som introduserer begrepet "collaboration in offense" med en kort presentasjon og en video med 25 øvelser på 25 minutter.

Brian McCormick (USA) om Fake Fundamentals

 

Vi oppfordrer alle trenerne våre til å gå inn på Vimeo kanalen og få med seg video fra de siste mange år på DST. Det er mange utrolig gode forelesinger, som fortsatt er ytterst relevant den dag i dag. Mange gode timer med selvstudium for de mest dedikerte og ivrige. Og mange gode minner for alle dere som var til stede.