NBBF bedre-klubb_rod.png

Bedre Klubb

Når klubben gjennomfører "Bedre klubb", får de en rapport og oversikt over klubbens styrker og svakheter.

Bedre klubb er et utviklingsverktøy laget av Norges idrettsforbund, som skal gjøre det lettere å drive og utvikle norske idrettslag og klubber. Verktøyet er bygget opp som en spørreundersøkelse hvor idrettslagene skal svare på spørsmål innenfor syv grunnleggende organisasjonsområder.

Norges Basketballforbund anbefaler alle våre klubber å gjennomføre "Bedre klubb". Gjennom å svare på hvordan idrettslaget blant annet løser gjennomføring av årsmøter, medlemsregistrering, regnskap, politiattest og barneidrett skal «Bedre klubb» avdekke styrker og svakheter i idrettslaget.

Alle idrettslag som gjennomfører undersøkelsen vil få en rapport som blir et viktig fundament for å utvikle idrettslaget videre til en «Bedre klubb».

Alle medlemmer i idrettslaget kan gå inn og se på spørsmålene som stilles, men det er kun idrettslagets leder som kan svare på vegne av idrettslaget.

Dette verktøyet passer perfekt å benytte på et styremøte i løpet av sesongen. Du logger inn på bedreklubb.no med din bruker i minidrett.

Her kan du lese mer om "Bedre klubb" - hvem kan besvare, hva det er, når man kan besvare og andre ofte stilte spørsmål. "Bedre klubb" er utarbeidet av NIF, men NBBF bruker det som et analyseverktøy av klubbdrift og spørsmål kan gjerne stilles direkte til NBBF.