Norges Basketballforbund / For deg / Trener / Nyheter trener / Nye ressurser til din treningsplanlegging
Basketball oppvarming.jpg

Nye ressurser til din treningsplanlegging

Hos våre danske kolleger har vi funnet noen ressurser som kan være med til å gi deg inspirasjon til å variere dine treninger og forny ditt øvelsesrepertoar.

Hos DGI - som har ansvar for den danske trænerutdanning - finner vi en øvelsesbank med en rekke øvelser. Sikkert mye som er kjent og kanskje noe nytt. Trykk på bildet for å gå til siden som åpnes i nytt vindu.

For de avanserte, så er det mulig å leke sig litt på siden og finne treningsøvelser i andre idretter som er minst like gode som basketball øvelser. En god ressurs.

 

Det finnes også en annen ressurs som kan være utrolig spennende for trenere som ønsker å variere sin trening og videreutvikle sine øvelser. Se dette dokument som er utarbeidet i et internasjonalt samarbeid mellom basketballforbund i flere europeiske land.

Bemerk at dokumentet omtaler EasyBasket, men dette er IKKE en referanse til EasyBasket slik vi kjenner det fra Norge. Det er prosjektets arbeidstittel og refererer til en "enkel tilgang til å lære basketball". 

Du åpner pdf'en med øvelser ved å trykke på bildet under. Du kommer til pdf i nytt vindu. Pdf'en er på dansk. På siden er det mulig å finne pdf i flere språk hvis det er ønskelig. 

 

 

God lesing og lykke til. Håper dere finner god inspirasjon til nye øvelser og varierte treninger.