Baskethelgen beskåret.png

Meld deg på Baskethelgen 2023

Så er det straks deadline for påmelding til Baskethelgen 2023 - Årets største og viktigste samlings- og møteplass for alle dommere i Norsk Basket

Du finner mer info om Baskethelgen 2023 på denne side: Baskethelgen 2023

 

Som noe helt nytt, så har vi satt sammen et eget program for dommere på alle nivåer i norsk basketball… dette er IKKE elitedommersamling, men en åpen clinic for alle dommere. Her kan man møte andre dommere, høre om regler, bli bedre på regelfortolkninger, vi skal se video og teste regelkunnskap, vi skal høre foredrag og det vil være tilbud om konkret trening i dommermekanikk (både 2PO og 3PO).

 

Det vil si 2 dager med masser av mulighet for å dyktiggjøre seg i rollen som dommer… men uten eksamen, uten testscorer, uten kvalifikasjon og bedømmelse… bare kom og være med - lytt og lær - og ta del i den sosiale arena.

 

Offisiell landingsside på basket.no finner du på Baskethelgen 2023

 

Hvis du vil gå direkte til påmelding, så kan du benytte dette link: https://minidrett.nif.no/Event#8390589-010

 

Påmeldingsavgiften på kroner 699,- (som de fleste klubber dekker for sine medlemmer) dekker:

  • Lunsj lørdag og søndag
  • Middag med prisutdeling på Ullevål Panorama på lørdagen
  • Avtalepris på overnatting på Ullevål Panorama, så lenge vi har ledige rom til avtalepris (forutsetter bestilling innen 31.07.2023)
  • 2 dager med forelesing, mingling, nettverksbygging, erfaringsdeling og en hyggelig sosial arena med hele basketballfamilien under samme tak i 2 dager.

 

For dommere er årets viktigste selling-points at vi ikke har hatt et slik tiltak tidligere. Vær med å skap fantastiske rammer for dommere i norsk basketball. Vi mener at vi har skapt et relevant og underholdende program som kan treffe alle dommere (det vil være nivådeling på ulike tema). Vi har stor tro på, at dette vil være clinics av stor relevans og faglig høy kvalitet.

 

Derutover vil det være fokus på lederskap, kommunikasjon/konflikthandtering og gjennomgang av årets nye regler på de øvrige øktene som tilbys på Baskethelgen 2023.

 

Jeg er nok farget av å ha planlagt årets samling, men årets program holder høy kvalitet og har en sterk relevans til hverdagen i norsk basketball. Det er min vurdering at Baskethelgen 2023 vil være en veldig bra arena for kompetanseutvikling hos dommere i norsk basketball UANSET NIVÅ OG FORUTGÅENDE ERFARING.

 

Nå er det mitt håp at klubbene ser dette og ønsker å melde på trenere, dommere og andre ressurspersoner på arrangementet… for uansett program, så er det deltagerne som til slutt sikrer nivået, læringen og den gode møteplassen.

 

 

Jeg håper at du ønsker å bli med og påmelder deg i dag…

 

 

 

Spørsmål? Ta kontakt idag...

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sports- og utdanningskonsulent

Gjennomføring og utvikling av kurs og kompetansetiltak for dommer og trenere.

Kevin Juhl-Thomsen
Kevin Juhl-Thomsen
Sports- og utdanningskonsulent

Gjennomføring og utvikling av kurs og kompetansetiltak for dommer og trenere.