Kvalifisering U16 NM

Her kommer informasjon om kvalifisering til U16 NM.

Kvalifiseringsrundene til U16-NM blir spilt lokalt i regionene 24.-26. november, med Sandvika, Fyllingen og Molde som arrangører. I Region Øst benyttes også helgen 23.- 25. februar for å avklare hvilke lag som tar seg til NM-sluttspillet. 

I U16K Region Øst spilles det i november om åtte plasser til kvalifisering runde 2 23-25 februar. Totalt går 6 lag videre til U16NM-sluttspillet som avholdes på Apalløkka 26-28. april. 

I vest spiller syv jentelag om fire plasser i U16NM-sluttspillet. Lagene som er påmeldt i Region Sør og Region Midt er direkte kvalfisert til sluttspillet i april. 

På guttesiden spilles det en kamp i Tromsø om den ene plassen i U16NM-sluttspillet. Eneste lag fra Region Sør er direkte kvalifisert. I Region Vest spiller 9 lag om 3 plasser i sluttspillet. Molde arrangerer kvalifiseringen i Region Midt. Der spiller fem lag om en plass i sluttspillet. Det blir to runder i Region Øst der 22 lag spiller om 6 plasser i sluttspillet. Fra kvalifiseringshelg 1 går 8 lag videre til kvalifiseringsrunde 2 i februar. 

 

 

Kampoppsett for kvalifiseringsturneringene finner dere her:

Kampoppsett kvalifisering helg 2 Region Øst 

Kampoppsett kvalifisering i Region Øst

Kampoppsett kvalfisering i Region Vest

Kampoppsett kvalifisering i Region Midt

Kampoppsett kvalifisering i Region Nord (kommer)

Kristiansand Pirates fra Region Sør er direkte kvalifisert til NM-sluttspillet i april 2024. 

 

Kampoppsett blir også tilgjengeliggjort i TA innen kort tid.