Basketballs-Molten-Hoop01.jpg

Kampoppsettet er nå publisert

Kampoppsettet for resten av sesongen er nå publisert, og sesongen vil gå for fullt fra Januar.

Etter mye tolmodighet så er kampoppsettet på plass! Vi har hatt god påmelding i år og vi kan gi et gunstig kamptilbud til flere lag. Her har dere litt mer informasjon.

 

1. LIVE KAMPSKJEMA

Det er veldig viktig at alle klubber går gjennom sine lags registrerte spillertropper (inkl. støtteapparat) i Turneringsadmin (TA) før kampdag, slik at alt er oppdatert.

Dette for å unngå store forsinkelser i hallene.

Her finner dere all informasjon dere trenger om TA/LIVE KAMPSKJEMA:

https://www.basket.no/serie-og-turnering/support-livekampskjema/

2. SEKRETARIAT

De som skal sitte i sekretariat må aktivt oppsøke lagene og få organisert spillertropper etc i TA før kampstart. Dette er særlig viktig om dere ikke skal administrere første kamp i hallen kampdag..  

3. DOMMERBETALING

Betaling av dommere vil foregå over Idrettsoppgjør som vanlig. Laget som står som hjemmelag er de som betaler dommeren for oppdraget. 

Dommernes honorarer skal utbetales elektronisk og senest innen 5 virkedager etter at dommerne har sendt inn regning via Idrettsoppgjør. Klubber som ikke overholder dette, vil bli ilagt bot i henhold til satser vedtatt av Regionstyret.

Her finner dere informasjon om elektronisk dommerbetaling:

https://www.basket.no/serie-og-turnering/dommerbetaling/

 

4. ANLEGGSTILGANG / Kampoppsett

På grunn av dommersituasjonen vil seriespillet arrangeres i Hellemyrhallen, Håneshallen, Sør Amfi 1, Mandalshallen, Vågbydshallen. Det er da flere lag som vil være arrangør i haller de ikke er så godt kjent i. Står ditt lag som hjemmelag så er det dere som skal stille med sekretariatet. For at dette skal gå lettes mulig for alle, så anbefaler jeg å ta kontakt med klubbene som primært er i hallene. Dette gir mulighet for litt erfaringsutveksling. 

Siden vi har såpass lite tid igjen av sesongen og lite antall ledige helger er det lite rom for omberamminger. Vi håper alle strekker seg litt lenger for at oppsettet som står nå vil opprettholdes. Dere kan også se at det er et par kamper som enda ikke er berammet, disse berammes fortløpende. Mesteparten av kampene som er igjen er intern kamper som vil bli satt i treningstider.  

5.EASYBASKET

Vi trenger klubber som er innteresert i å arrangere EB arrangement, gjerne send mail til sivert.roseid@basket.no med mulige datoer. 

 

6. KURS

Det er satt opp kurs:
14.01 i Håneshallen - Trener Easybasket, følg lenke: https://wp.nif.no/PageKursDetail.aspx?LinkId=8252894
28.01 i Vågbygdshallen - kamplederkurs, følg lenke: https://wp.nif.no/PageKursDetail.aspx?LinkId=8252917

29.01 i Sør Amfi 1 – Kamplederkurs, følg lenke:  https://wp.nif.no/PageKursDetail.aspx?LinkId=8252949

18.02 i Idda Arena – Aspirant dommerkurs, følg lenke: https://wp.nif.no/PageKursDetail.aspx?LinkId=8252926

 

 

Mer informasjon om hvert kurs finner du i lenken. Utdanning (basket.no)

Sivert Røseid
Sivert Røseid
Utviklingskonsulent Region