Her ser vi den engasjerte Regionsdommergruppen på dommersamlingen.  FOTO: Akrem Dagnew
Her ser vi den engasjerte Regionsdommergruppen på dommersamlingen. FOTO: Akrem Dagnew

Vellykket Regionsdommermøte

Suksessfullt Regionsdommermøte i Region Øst: Over 50 Regionsdommere samlet for faglig påfyll og motivasjon inn mot kommende sesong.

Søndag 27.august inviterte Region Øst til dommersamling hvor et imponerende antall på over 50 stk. var samlet for det årlige møtepunktet. Dette møtet samler alle regionsdommerne i øst-regionen for å forberede dem til den kommende sesongen, og i år ble det en stor suksess med rekordstort oppmøte og et stort engasjement blant de fremmøtte.  

 

Sturla Sand, en av de fremste dommerne i landet, tok på seg ansvaret for det faglige innholdet på dette møtet, hvor han blant annet gikk gjennom ansvarsområder og posisjonering i 2PO, konfliktdempende oppførsel og korrekt dømming, og viktigheten av å opprettholde gode holdninger på banen. 

I tillegg til Sturla Sand var også Akrem Dagnew og Mats Pedersen fra regionsadministrasjonen til stede for å prate med dommerne. 

 

Det var tydelig at samtlige dommere forlot møtet med en økt forståelse for sitt ansvar og en økt motivasjon for å levere sitt beste i den kommende sesongen. Regionsdommermøtet i Region Øst var uten tvil en suksess, og det lover godt for den kommende sesongen. 

Vi ønsker alle dommere lykke til med sesongstart!