dommermedball.jpg

Sesongen 2022/2023 er i gang!

Første seriehelg er gjennomført og nærmere 190 regionale seriekamper ble spilt! Vi har gjort oss noen viktige erfaringer som vi her deler med klubbene.

1. LIVE KAMPSKJEMA

Det er veldig viktig at alle klubber går gjennom sine lags registrerte spillertropper (inkl. støtteapparat) i Turneringsadmin (TA) før kampdag, slik at alt er oppdatert.

Dette for å unngå store forsinkelser i hallene.

Her finner dere all informasjon dere trenger om TA/LIVE KAMPSKJEMA:

https://www.basket.no/serie-og-turnering/support-livekampskjema/

 

2. SEKRETARIAT

De som skal sitte i sekretariat må aktivt oppsøke lagene og få organisert spillertropper etc i TA før kampstart. Dette er særlig viktig om dere ikke skal administrere første kamp i hallen kampdag.

NB: Klubbene oppfordres til å ha 2 pcer/nettbrett tilgjengelig slik at dette kan gjøres, mens kampen som spilles før er i gang.  

 

3. DOMMERBETALING

Dommernes honorarer skal utbetales elektronisk og senest innen 5 virkedager etter at dommerne har sendt inn regning via Idrettsoppgjør. Klubber som ikke overholder dette, vil bli ilagt bot i henhold til satser vedtatt av Regionstyret.

Her finner dere informasjon om elektronisk dommerbetaling:

https://www.basket.no/serie-og-turnering/dommerbetaling/

 

4. ANLEGGSTILGANG / EASYBASKET

Vi har rekordstor påmelding til seriespillet og opplever derfor økt press på anleggstilgang i helger. Dette medfører igjen at vi må legge EB-arrangementer til haller der vi får tilstrekkelig med tid til dette. Oppfordrer derfor klubbene til å melde på sine EB-lag til turneringer så tidlig som mulig, slik at vi har anledning til å planlegge for at så mange som mulig skal kunne delta.