Easy Basket 7 2019.jpg

EasyBasket rutiner for påmelding

Kvalitetssikring av kamper i EasyBasket, med mål om jevne kamper.

Påmelding av lag til EasyBasket-arrangementer gjøres via TurneringsAdmin. For å sikre kvalitet i arrangementene er det viktig at klubbene melder på lagene i den aldersgruppen som speiler gjennomsnittet av laget og at de melder på i gruppen "øvd" eller "uøvd". Øvd er for lag som har erfaring og har trent over en lengre periode. Uøvd er for lag som er relativt ferske. I tillegg til dette så kan laget skrive inn en kommentar under påmelding med kort informasjon om hvilket nivå laget er på. F.eks. kan denne informasjonen være at de har trent i et år, men er uten kamperfaring, eller at de har trent og spilt kamper i flere sesonger og har mye erfaring. NBBF jobber for å få jevne kamper ut fra nivå i EasyBasket-arrangementene og en ekstra kommentar kan være til hjelp for å sikre god kampopplevelse for utøverne.

Det vil ikke bli tatt hensyn til ønsker om antilag, trenerkabal, tidspunkt e.l. Kampoppsett som blir publisert blir ikke endret, med mindre det er trekking av lag. Alle kamper blir synlig i MinBasket (app) og under Serie og Turnering på basket.no i det øyeblikket de blir publisert.

For å kunne tilpasset et tilbud til jentelagene i regionen, inviteres alle klubber med EasyBasket lag i jenteklassene, til et digitalt møte torsdag 4. november 20:00. Lenke til møtet er her. 

Spørsmål til EasyBasket i Region Øst, kan sendes til Mark DiGiacomo