nbbf-basketballs-molten-hoop01.jpg

Kampoppsettet er publisert

Etter mye tolmodighet så er kampoppsettet på plass! Vi har hatt god påmelding i år og vi kan gi et gunstig kamptilbud til flere lag. Her har dere litt mer informasjon.

 

1. LIVE KAMPSKJEMA

Det er veldig viktig at alle klubber går gjennom sine lags registrerte spillertropper (inkl. støtteapparat) i Turneringsadmin (TA) før kampdag, slik at alt er oppdatert.

Dette for å unngå store forsinkelser i hallene.

Her finner dere all informasjon dere trenger om TA/LIVE KAMPSKJEMA:

https://www.basket.no/serie-og-turnering/support-livekampskjema/

2. SEKRETARIAT

De som skal sitte i sekretariat må aktivt oppsøke lagene og få organisert spillertropper etc i TA før kampstart. Dette er særlig viktig om dere ikke skal administrere første kamp i hallen kampdag..  

3. DOMMERBETALING

Betaling av dommere vil foregå over Idrettsoppgjør som vanlig. Laget som står som hjemmelag er de som betaler dommeren for oppdraget. 

Dommernes honorarer skal utbetales elektronisk og senest innen 5 virkedager etter at dommerne har sendt inn regning via Idrettsoppgjør. Klubber som ikke overholder dette, vil bli ilagt bot i henhold til satser vedtatt av Regionstyret.

Her finner dere informasjon om elektronisk dommerbetaling:

https://www.basket.no/serie-og-turnering/dommerbetaling/

 

4. KAMPOPPSETT 

Siden vi har såpass lite tid igjen av sesongen og lite antall ledige helger er det lite rom for omberamminger. Vi håper alle strekker seg litt lenger for at oppsettet som står nå vil opprettholdes. Dere kan også se at det er et par kamper som enda ikke er berammet, disse berammes fortløpende. Dette er en veldig komplisert kabal der den ene kampen fort påvirker den andre. Mesteparten som er igjen er intern kamper som kan settes i treningstid

5.EASYBASKET

Vi trenger klubber som er innteresert i å arrangere EB arrangement, gjerne send mail til sivert.roseid@basket.no med mulige datoer. 

6. KURS

Vi ønsker å arrangere flere kurs i RN, men vi trenger flere deltakere. Vi anbefaler klubbene og aktivt finne kandidater til både dommer og trenerkurs 

Sivert Røseid
Sivert Røseid
Utviklingskonsulent Region