Den danske topptrener Susie Heede er klar til å tryllebinne oss på årets utgave av Den Lille Trenerhelgen.
Den danske topptrener Susie Heede er klar til å tryllebinne oss på årets utgave av Den Lille Trenerhelgen.

Den Lille Trenerhelgen avløser Den Store Trenerhelgen

DST ble flyttet pga korona, men NBBF ønsker likevel å opprettholde planen om halvårlig tilbud om kompetanseheving og re-sertifisering av trenerlisens. Derfor inviterer NBBF nå til Den Lille Trenerhelgen, lørdag den 29. januar. Arrangementet går digitalt og er lisensgivende.

Basketballforbundet er et kompetansedrevet forbund og det er viktig at de største ressursene våre - de mange frivillige trenere i hele landet - får jevnlig tilbud om tilførsel av input og kompetanse. Derfor har vi nå flyttet Den Lille Trenerhelgen fra september 2022 til 29. januar for å dekke hullet etter DST, som har blitt flyttet til 3-4 september 2022 pga korona. Dermed bytter de 2 arrangement plass i terminslisten. 

DST ble besluttet flyttet rett før nyttår pga usikkerheten rundt koronarestriksjoner. NBBF ønsker å sikre at DST, som er en viktig møteplass for nettverk og erfaringsutveksling, avholdes fysisk. Dermed ble DST flyttet fremfor å forsøke seg på en digital variant.

 

Påmelding til Den Lille Trenerhelgen skjer direkte i MinIdrett på denne link: Gå til informasjon og påmelding i MinIdrett eller søk på Kurs-ID: 6109266

 

Programmet starter kl 12 med clinic og workshop med Susie Heede fra Danmark. 

Susie Heede er den første kvinnelige treneren i dansk idrett som har ledet et mannlig elitelag. Hun har vært trener for Værløse, som hun har ledet til tredje-, andre- og førsteplass i påfølgende sesonger i Pro B i Basketligaen.
Hun er også en ettertraktet og dyktig foreleser. Hun har også oppdrag som trener for aldersbestemte danske landslag.

 

«Susie er en fantastisk foreleser … dønn ærlig, brutalt direkte, godt humør og glimt i øyet. Og så er hun samtidig utrolig reflektert. Dette blir bra. Jeg gleder meg til å høre henne tale på DLT.»
Kevin Juhl-Thomsen, Utdanningskonsulent NBBF

 

Utover Susie Heede skal vi møte flere av våre nasjonale kolleger fra Norge tale om en bred vifte av spennende tema. Denne delen blir også teoretisk, men interaktiv. 

Programmet slutter kl 17. Det er pause fra kl 14:00-15:00.

Arrangementet går digitalt, men er tilrettelagt for interaktiv kommunikasjon. Den interaktive del av arrangementet vel ikke bli tatt opp og det er dermed større insitament for å delta live. 

Live deltagelse på hele arrangementet er lisensgivende. 

Vær oppmersom på at Susie sitt innlegg vil bli gjennomført på engelsk!!! Det er mulig at flere av innleggene utover ettermiddagen også vil gå på engelsk. Diskusjoner og workshops vil uansett gjennomføres på norsk og det vil være norskspråket møteleder til å sikre dagens program og svare på eventuelle spørsmål underveis.  

Deltagelse koster kr 200. Dette betales direkte i MinIdrett forut for kurs. Hvis klubber vil påmelde flere av sine trenere og betale samlet, så kan dette gjøres direkte i klubbens løsning på Idrettskurs (IKu). 

Spørsmål og tekniske utfordringer med MinIdrett eller Idrettskurs kan dere ta direkte med support på NIF IT.

NIF Brukerstøtte og hjelp
> Telefon 21029090
> minidrett@idrettsforbundet.no