jenteserien.jpg

Basketskole for jenter

Midtbyen Basket inviterer jenter født 2005 – 2011 til basketskole i Husebyhallen første helg i påsken.

For første gang i trøndersk historie arrangeres det basketballskole kun for jenter! Det vil bli delt opp i 3 grupper og alle gruppene får 7 treningsøkter hver fordelt på 4 dager. Basketskolen har oppstart fredag 26.mars og avsluttes mandag 29. mars. Alle jenter innenfor aldersgruppen er invitert, uavhengig av klubb eller om man har spilt før. Dersom du ikke har spilt basketball før men kan tenke deg å prøve er det altså rom også for deg.

Instruktører for treningsøktene på basketskolen vil være landslagstrenere og lokale trenere. Dette betyr at jentene vil få et godt sportslig tilbud enten man er helt ny eller har spilt lenge.

Med 7 økter på 4 dager vil det være viktig for spillerne å spise riktig mat og få nok hvile mellom øktene. Det blir derfor servert lunsj og frukt mellom øktene på lørdag, søndag og mandag. Alle deltakere vil også få egen t-skjorte og det vil være muligheter for å låne basketball i hallen.

Dette arrangementet er gratis for alle pga midler Equinor har tildelt til utvikling av jentebasket i regionen. 1000 takk til Equinor!

Det inviteres også til trenersamling på søndag 28.03 fra kl 10.00 til 14.00. Under samlingen vil en se på treningene og etterpå kjøre en workshop med treningenes innhold og gjennomføring som tema. 

Påmelding til basketskolen og trenersamlingen gjøres ved å følge denne linken: https://midtbyenbasket.no/event/jentebasketskole-paske-2021/

Dersom det er noen spørsmål kan vi kontaktes på mail enten via midtbyenbasket@gmail.com eller motofte1@online.no